1.Ако сам записал HD видео и го пусна на обикновен телевизор какво ще се вижда ? 2. Като си складирам заснетият материал на хард диск после ще могали да си го запиша от друго записващо устроиство/BLU-RAY/
1.Ако сам записал HD видео и го пусна на обикновен телевизор какво ще се вижда ? 2. Като си складирам заснетият материал на хард диск после ще могали да си го запиша от друго записващо устроиство/BLU-RAY/
имам видеокамера Канон,програма Улеад 9 и не мога да го сваля на компа.Компа е с виста 2гб рам и 2.5процесор
как свързваш камерата към компа?Първоначално публикувано от dimo_h
някой да ми прати линк на Неро вижан експрес за запис от камера с ДВ касета направо върху ДВД.
1394 го имам но преди записвах с Нерото и ставаше но преинсталирах и го загубих затова го искам а тази др програма я нямам дай линк за да я опитам на бг ли е?
изтеглх едно но не ми върши работа --няма запис дирекно на ДВД а само на харда
вероятно става дума за кепчер към нерото нямам го и нямам намерение да го ползвам защото има доста по-съвършени и лесни програми за работа например Ulead DVD MovieFactory 5 -специализиран за печене на двд а пинакъла версия от 8 до 12 можи да прави доста неща например да вмъкнеш надписи музика преходи да коригираш яркост цвят баланс трептенето на ръката и др. да пече диск вкл. vsd dvd dual lear и блурай и да конвертира
горепосочените програми директно могат да запишат двд
ок ще ги опитам но дали няма да се преплетат Бл. отново
след всяко инсталиране на програма давай рестарт а пинакъла трябва да е отключено всичко за да се получи качествена картина