МОЛЯ ДА МИ ПРЕДЛОЖИТЕ НЯКАКВА МАРКА И МОДЕЛ ЦИФРОВ ФОТОАПАРАТ ПОНЕЖЕ НЕ СЪМ ЗАПОЗНАТ МНОГО МНОГО С ТАЗИ ТЕХНИКА ! ! !
ЦЕНА : ОТ 200 ДО 300 ЛВ
ФОТОАПАРАТ МИ ТРЯБВА ЕДИНСТВЕНО ЗА АМАТЬОРСКО СНИМАНЕ !
МЕРСИ ПРЕДВАРИТЕЛНО НА ВСЕКИ ПОМОГНАЛ
МОЛЯ ДА МИ ПРЕДЛОЖИТЕ НЯКАКВА МАРКА И МОДЕЛ ЦИФРОВ ФОТОАПАРАТ ПОНЕЖЕ НЕ СЪМ ЗАПОЗНАТ МНОГО МНОГО С ТАЗИ ТЕХНИКА ! ! !
ЦЕНА : ОТ 200 ДО 300 ЛВ
ФОТОАПАРАТ МИ ТРЯБВА ЕДИНСТВЕНО ЗА АМАТЬОРСКО СНИМАНЕ !
МЕРСИ ПРЕДВАРИТЕЛНО НА ВСЕКИ ПОМОГНАЛ
Отиди до магазина и си избири на размер и външен вид. Гледай да е от една от следните марки:
Canon, Nikon, Olympus, Pentax, Fuji, Panasonic, Sony, Samsung...
Най-добре след съседната тема:
http://forum.setcom.bg/index.php/top...html#msg358063
10 мегапиксела CCD матрица
- 5x оптичен зуум
- 5х цифров зуум
- 2.7" LCD монитор
- обектив 35 - 175 мм (35 мм екв.)
- стабилизатор на изображението
- светлочувствителност: ISO 64-3200
- самоснимачка
- вградена светкавица
- тип памет - xD, SD
- тегло: 141 гр
- размери: 92 x 57 x 22 mm
ЕДИН ПРИЯТЕЛ МИ ГО ПРЕПОРЪЧА , НО ТЪЙ КАТО НЕ СЪМ МНОГО ЗАПОЗНАТ БИХТЕ ЛИ МИ ДАЛИ МНЕНИЕ ЗА ТОЗИ ЦИФРОВ ФОТОАПАРАТ ! ДАЛИ СИ СТРУВА ! МОЛЯ ЗА ОТГОВОР
какво я гледате темаta само , никой ли няма да помогне а иначе сте голeми разбирачи
Купи си някй Канон с възможно най-голям оптичен зум за трези пари и няма да съжаляваш.
Ако си харесал друг - гледай само 2 неща - по-голям / 3,4,5 / кратен зум и евентуално Оптична стабилизация, но за тези пари едва ли ще има.
Успех.
Нещо не му виждам името, как да разберем за коя марка става въпрос?Първоначално публикувано от znammm
Ами така като гледам маи е Olympus
Pansonic DMC-FS4 (с подарък 2Gb карта) е 239лв. в технополис и техномаркет
+ снима прилично, 33мм f2.8 обектив, добра батерия, добра светкавица;
- малките копченца не са за дебели пръсти, 'червени очи', небезшумна матрица
Вземи си Сони с оптика Карл Цайс и ще ме благослававяш след това.В рамките на 200-300 лева-това е решението.
A PENTAX E75 - който е на промо в МЕТРО за 202,80 + 2 ГБ СД - става ли? за тея пари? или нещо по-добро да взема за до 250 лева?
не си взимай фуджи в никакъв случай , предложиха ти канон или никонПървоначално публикувано от Popkaro
Canon - изпитан е в боя. Модела - съобразно бюджета.Първоначално публикувано от V_Simeonov
Ами и аз така сметнах за по-удачно - взех КАНОН А2000 - 310,80 лв + 1 ГБ СД + Зарядно СОНИ с 2 АА 2700 мА подаръци.
Определящо бе - 6 опт зуум и опт. стабилизатор - иначе знам че е изпитана марка и става за непрофесионалисти и некомпетентни ползватели - ще го подарявам ! Та така!
Здрасти, сега в Метро има Сони W190 на промоция с карта 2 гб, калъфче на цена общо 298. Купих го, прави прилични снимки