Здравейте колеги !
Имам проблем с моя фотоапарат Sony DSC-W350 , който закупих преди няколко месеца ... Проблема се изразява в качеството на снимките, и по-точно някои от тях излизат разфокусирани и "зрънчести" ако ме разбирате какво имам предвид Това се получава най-вече когато снимам в стая при изкуствена светлина , и при намалено осветление.
Подозирам че проблема може би е в режима който използвам (автоматичен). Ще помоля за съвет от хора които са по-наясно с нещата, или имат същия модел Сони да ми дадат кажат в какъв режим да снимам когато съм в стая. Разгледах с какви сцени разполагам, но няма режим "Indoor" който според мен би ми свършил работа...
Нека ако някой има мнение по въпроса да го сподели, за което ще съм много благодарен !
Мерси предварително
_________________________________________________[color=red]слети поредни публикации на: [time]1318182384[/time]_________________________________________________
Чудя се още дали не сбърках като дадох 300 лева за тоя фотоапарат, защото има вероятност просто това да са му възможностите или пък да е дефектен нещо