Моля за съвет - търся си фотоапарат до 350 лева (макс) за туризъм с издръжлива батерия. Благодаря![]()
Моля за съвет - търся си фотоапарат до 350 лева (макс) за туризъм с издръжлива батерия. Благодаря![]()
Canon SX130IS + комплект NiZn батерии и зарядно ти влиза точно в бюджета.
Благодаря ststefanov! Тези батерии достатъчно издражливи ли са? Аз си мислех за Li Ion.Първоначално публикувано от ststefanov
Да, през уикенда направих повече от 300 снимки без светкавица и без да паднат батериите.
Ето една от тях:
[img width=800 height=399]https://fbcdn-sphotos-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/532277_3534762331318_121599174_n.jpg[/img]
Благодаря ти за информацията. Снимката е много хубава.
Две мои предложения за дискусия. Какво ще кажеш за тези модели:
1. SAMSUNG DIGIMAX WB-150FB (да знам, Самсунг не е Канон);
2. NIKON S6200 BLACK + SD 4GB?
Първоначално публикувано от Mocanin
Аз лично бих избрал Самсунга, има много по-голям оптичен zoom, а като се има пред вид за какво ще го ползваш определено ще имаш нужда от тази опция.Първоначално публикувано от Mocanin
За туризъм не бих препоръчал горните 2 апарата освен ако не си намериш резервни Li-Ion батерии които да стават точно за тях така че да си имаш за резерва в планината че там няма как да презареждаш. Докато с Canon-чето SX130IS освен че винаги може да си вземеш няколко комплекта AA акумулаторни батерии (има достатъчно богат избор) можеш да си понесеш и торба алкални които ги продават на всяка лавка :-)Първоначално публикувано от Mocanin
Вчера видях за 329 лв SX150 IS в Технополис.
Моя го ползвам с NiZn батерии (със специално зарядно), купени от e-bay.
Време му е и на Canon PowerShot SX150 IS най-после да му падне цената та разликата между него и предишния Canon PowerShot SX130 IS е единствено в увеличените 2 MPix - всичко друго е абсолютно еднакво а се различаваха като цена със 100лв в повече за новия (който вече си остаря).Първоначално публикувано от ststefanov