Здравейте тъй като не съм от разбиращите,а много съм се навила да си купя фотоапарат и съм се спряла на един модел на канон а2300.Моля дайте мнение за модела или предложение за друг до 200лв.
Здравейте тъй като не съм от разбиращите,а много съм се навила да си купя фотоапарат и съм се спряла на един модел на канон а2300.Моля дайте мнение за модела или предложение за друг до 200лв.
"А" серията е най-ниският клас на Канон, но за този бюджет е най-доброто според мен. Може би единствено Никон S3300 си заслужава да се погледне също. Ако добавиш около 40~50 лева отгоре един стар, но доказан модел на Канон SX 150IS е много по-добър.
Този пост е редактиран от blue1; 10-02-13 в 14:36.
сега вече дилемата ми е между канон a2300 и никон s3300
Гледаш и избираш по красота, апаратите са еднакви. Канона е с малко по-светъл обектив, и по-добро макро, но пък Никона е с малко по-широк обектив и по-високо ISO .
Аз бих избрал Канона, все пак по-светлият обектив е по-добре пред по-високото ISO на Никона.
Много благодаря за мнението ви и сега да попитам за един онлайн магазин какво мислите тъй като цената на канона там в момента е 149 ето го и магазина Фото, видео & оптични
Във фотопавилиона Фотоапарат Canon PowerShot A2300 Silver - Цифрови фотоапарати - Фото Павилион - Каталог е с 10 лева по-скъп. Все пак е по-добре да отидете в магазина да го подържите, да направите няколко снимки и тогава да го купите. А виждам че А2400 също го имат на цена от 219 лева, той е същият като А2300, но е със стабилизация на обектива + 8GB карта памет. Там имат и никона и ще можете все пак да разгледате и него.
Много благодаря за бързите отговори проблема е че нямаме магазин в нашия град,но определено мисля да поръчам от този сайт.Ще пиша с какво съм се обзавела![]()
Според скромното ми мнение в този ценови клас Фуджи предлагат по добро качество в сравнение със Самсунг и Олимпус.За да не бъда голословен ето едно примерче http://m.shopmania.bg/dighitalni-kam...-jz100-6135278
Този пост е редактиран от VLADO 66; 09-04-13 в 20:47.