Моето предложение по темата - Панасоник Лумикс GF1-компактен, бърз фокус, лесен за употреба на цена в Англия 580 паунда с палачинката 20мм
Моето предложение по темата - Панасоник Лумикс GF1-компактен, бърз фокус, лесен за употреба на цена в Англия 580 паунда с палачинката 20мм
дам снимката не изглежда чак толкова зле, вземам предвид - времето е сумрачно, а и е компресирана. Няма все още снимки от близък план 2-10метра, пак без приближение.
Можеш да отидеш в някой магазин за фототехника там можеш да си сравниш всичките налични фотоапарати имат си за целта обособени кътчета за тази цел... а иначе всеки както и аз ще ти дава разни акъли вземи този вземи онзи...
точно на обратното мнение съм, защото на сумрачно време /разбирайте дифузната светлина/ се получават най-качествени снимки и ненапразно за видеоклипове и фотосесии се избира облачно време . Иначе снимката е "плачевна работа". Мисля че всичко е до настройките на апарата - та всеки апарат от евтин до средно скъп си имат и полуавтоматични настройки- поставяш на пейзаж/символа е една триъгълна планина/ и тогава се вдига остротата.
Пробвай и да обновиш формуера.
Не ти препоръчвам панасоник особено за нощни снимки същите са като сонито само дето водят по-агресивна политика и оглавяват продажбите на "сапунерки " в момента в световен мащаб
Господа,
темата е приключена. Благодаря ма всички отзовали се. Избора ми е Canon EOS 550D с три обектива 18-55, 55-250 и 50f1,8. По отношение на планината Колега, всичките ми снимки в Прага съм ги правил на пейзажи. Мога да различа нещата. късмет на всички.
Чао,
Заключвайте темата. Сега да търся къде да продам онова Sony