Здравейте на всички потребители на този форум,
търся да закупя хубав фотоапарат за семейни снимки. В момента ползваме Sony H9 и това, което получавам като праен продукт не ме удолетворява. Т.е. прави хубави снимки навън, но само това, преди седмица дъщеричката ми имаше рожден ден - направих над 100 снимки в затворено помещение на Auto режим, но едва 10 от тях стават за гледане. Та решихме със съпругата ми да инвестираме в добра техника /не че не дадох 750 лв. + за сонито/. Хакерите във фирмата, в коята работя ме насочиха към Canon като марка, след това изкарах няколко часа с интернет се спрях на следното предложение:
Canon EOS 550D kit (18-55mm IS + 55-250mm IS)
http://www.photopavilion.com/?page=c...#slides-pane-0
Какво е вашето мнение по въпроса. Имам приятели, които живеят в Щатите и мислят да си идват за коледа. Там цените са други, а специално за този модел и комбинация цената е с приблизително 650-700лв. надолу. Заслужава ли да се купува от САЩ, т.е. цената там срещу гаранцията на апарата тук.
Как мислите, дали има и други апарати аналогични на този Canon, т.е. четох тук и за Nikon и т.н. Прдлагайте и помагайте на един лаик. Крайната цел е след 10-15 години когато седна с децата си и им покажа снимките да мога да се гордея с това, че семейните ни спомени са и Красиви освен незабравими.
Поздрави на всички.