Re: Въпрос за хладилник МРАЗ
Преди няколко/3-4 май/ години пратих на дъщерята -студентка такъв МРАЗ.
Просто купих уплътнение за вратата - ново за 6 лева. МНоже и сега да ги има.
Вярно, че се разглобява вратата, но за 2 часа всичко е ОК и то само с една отверка!
Та може това да е проблема - лошото уплътнение+жегата.
Съветвам всеки, притежаваш тази реликва, да си смени уплътнението /ако не го е правил вече/!
Цитат:
Първоначално публикувано от Lupus
Съжалявам, ако съм подвел човека, но от поста не става ясно дали е абсорбционен или с компресор.
Прав си Вълчо,аз го разбрах по височината.И виж какъв пример е това за необходимостта от точно описание при даден проблем.Колко ли пъти трябва да се обяснява,че тук екстрасенси няма.Особено тъпо изглеждат въпроси от рода - Не ми бачка климатика,какво може да му е?
Цитат:
Първоначално публикувано от Pesho13
И аз имам проблем с хладилник мраз, модел не знам, само има лепенки от 88ма година по него:). Просто ми изпадна за без пари направо, а и за студентски град няма смисъл от нещо друго. Хладилика е с камера, проблема е, че камерата работи без проблем, но хладилното почти не студи. Не вярвам да е само от жегите. Идва ми на ум за прецакано термо реле или запушен радиатор, но понабих радиатора и ефект няма :(. За терморелето проблема е, че нямам никаква информация къде се намира, нито какво е.
Проблема при теб е пропуск.С уточнение това само при Мраз 270,който е с отделна врата за камерата и е висок около 1,70м.Терморелета не барай и недей да понабиваш нищо.
Ами хладилника ми е последната грижа за момента и затова съм го оставил много на заден план. Това с оплътнението е добра идея, според мен и моето е за смяна, откъде може да се закупи такова нещо в София?
Re:Хладилник МРАЗ 200 - не работи добре
Привет на всички.Имам Мраз 200 който работи постоянно,камерата изстудява,но хладилника не се изключва.Мислех си дали не е от термостата и преди да отида да купя нов реших да ви питам дали и според вас е така.Хладилника не е включван от 6 месеца.
Смених терморегулатора и същата работа.Работи постоянно без да изключва. :angry:Някой има ли идея защо се получава така с този мраз?Благодаря предварително.
Имам и повече от една идея, но все пак е хубаво да знаем - колко е температурата в камерата?
Температурата в камерата е -17 градуса