Резултати от 1 до 7 от общо 7

Хладилник Samsung RL41WCPS или Electrolux ERB 4032?

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. kod
    kod е офлайн
    Administrator Аватара на kod
    Тук е от
    Jul 2000
    Живее в
    София

Хладилник Samsung RL41WCPS или Electrolux ERB 4032?

Въпреки разнообраазните мнения за Самсунг като марка за хладилници след като ми изпуши стария хладилник миналата седмица се насочих към:

Samsung RL41WCPS - http://www.samsung.com/sk/products/r...f/rl41wcps.asp
    Посъветвайте ме... защо да не го купя. Харесва ми... външния вид, обема, диспенсера за напитки. Цената му е 950лв в момента, не лоша за размерите му 190х60х60. Честно казано, повече от 1000лв не ми се дават.
    Алтернативата е:
    ELECTROLUX ERB-4032 - http://www.technomarket.bg/product_d...ct_id=09019220 . По-голям е - 202см, има 2 компресора, което е недоказана екстра според мен и е А+ клас, би следвало да харчи по-малко от 370KWh на Самсунга... а е и по-евтин - 900лв

Като че ли Електролукса е по-добре, но пък ме влече към Самсунга заради диспенсера?

Като трети вариант - ELECTROLUX ERB-3645 ? Значително по-евтин е 689лв, пак е А+, като че ли е с 1 компресор и е малко по-малък 186см...

ПС - Самсунга е NoFrost, а другите 2 май не са... да обръщам ли внимание на това...?

2.  

3. kod
    kod е офлайн
    Administrator Аватара на kod
    Тук е от
    Jul 2000
    Живее в
    София

Re: Хладилник Samsung RL41WCPS или ELECTROLUX ERB-4032?

Ебати форума...

4. Member
    Тук е от
    Jan 2008

от трите предложения бих избрал самсунга.отдавна съм спрял да купувам марки,просто той ми хареса най много.

5. Тук е от
    Jul 2006

Цитат Първоначално публикувано от КрИс
    Посъветвайте ме... защо да не го купя...
    Не мога да те посъветвам обективно, но пък това не ми пречи да споделя с теб субективното си мнение, защо АЗ не бих си го купил.
    Не бих казал, че имам нещо конкретно против марката (макар да съм чувал, че относително често се чупят), но просто не мога да се доверя на сервиза на КиК. За техния сервиз вече съм попадал на много негативни мнения, които се покриват и с моето, за малкото допирни точки, които съм имал служебно.
    Иначе си прав - на дизайна са майстори . В процес на избор на фурна за вграждане съм и едвам отказах жена ми от Samsung. Лепна им се именно заради дизайна . В крайна сметка сме се насочили точно към Electrolux, или техните братовчеди от AEG.
    По отношение на No Frost-а. Съмнявам се (не претендирам за компетентност), че другите нямат. За мен по-скоро не е отбелязано.
    Диспенсера... Наистина си е приятна глезотийка, но съм чувал, че не издържат дълго (нямам идея къде и от кой, затова не мога да посоча и причините). Вероятно е някакъв слух, но хората с опит тук могат да споделят.

В заключение - аз бих се доверил на фирмата, която има повече традиции в производството и ПОДДРЪЖКА на такива уреди.

Успех в избора!!!

6. Member
    Тук е от
    Apr 2006

май сега всичко е на късмет, марките не са това което бяха

аз лично повече не бих си купил нищо на самсунг след две неуспешни покупки - хладилник /почти като този, който си харесал/

и микровълнова, която гърмеше

и вероятно бих се замислил сеиозно дали да купя такъв скъп хладилник, като се има впредвид че 9 /девет/ месеца ми го ремонтираха идиотите от сервиза на техномаркет. Говоря за гаранционен хладилник

7. Member
    Тук е от
    Jan 2006
    Живее в
    Варна

Имам 2 хладилника електролукс единия е с 2 компресора горе долу като този който си показал ,0т 2-3 години е нямам оплаквания от него .Сега си вземах пак електролукс от модела с диспенсър, със сивия цвят по- големия на обем хладиник но-фрост е за сега нямам проблеми е дано и да нямам за вбъдеще.имам и един самсунг малък но-фрост е грее като акумулираща печка пак с диспенсър е и от него немога да се оплача ,мога да ти се оплача от LG на втората година почна да први мизерий на 4тата тотално спря и го хвърлих ,не мисе занимаваше повече с него. електролукса е с АЦЦ компресор а самсунга е с самсунг компресор .

8.  

9. Тук е от
    Jul 2006

Цитат Първоначално публикувано от snoopdoggystyle
    ...9 /девет/ месеца ми го ремонтираха идиотите от сервиза на техномаркет. Говоря за гаранционен хладилник
    @snoopdoggystyle - точно това визирах, по отношение на сервиза на КиК. Оттам и моите причини, за да не купя Samsung. Прав си, че късмета играе важна роля при покупката на техника. Но тъй като няма неразваляща се такава, аз лично предпочитам да имам адекватен сервиз. Скоро след като си купих моя хладилник (Whirlpool), получих страхотни отзиви за сервизната организация на фирмата и се успокоих. На мой приятел са му го карали до сервиза, ремонтирали и върнали за общо 2 дни, като той не е имал дял в носенето. Организират си транспорт, сваляне и после качване на техниката. От него се е искало присъствие. Такива неща ме карат да говоря, че предпочитам "марка".

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

Подобни теми

1. Хладилник Electrolux Inspire
    От mili във форум Ремонт и сервиз - Хладилна техника
    Отговори: 9
    Последно: 17-12-13, 09:28
  2. Терморегулатор за хладилник Electrolux
    От pivar във форум Ремонт и сервиз - Хладилна техника
    Отговори: 8
    Последно: 14-01-11, 22:24
  3. Стъкло за хладилник Electrolux
    От drecolli във форум Ремонт и сервиз - Хладилна техника
    Отговори: 1
    Последно: 26-07-10, 15:23
  4. Хладилник Electrolux ENB 34433 X
    От ivannn във форум Хладилна техника
    Отговори: 1
    Последно: 06-12-09, 20:50
  5. Хладилник Electrolux - не изстудява
    От bnkltd във форум Ремонт и сервиз - Хладилна техника
    Отговори: 3
    Последно: 21-08-08, 17:10

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе