Резултати от 1 до 4 от общо 4

Хладилници Electrolux в Техномаркет

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Member
    Тук е от
    Nov 2007
    Мнения
    177
    #1

    Хладилници Electrolux в Техномаркет

    Здравейте и похвала за готиния форум , нуждая се от съвет тъй като ми се налага да закупя хладилник, като марка съм се насочил към ЕЛЕКТРОЛУКС, но моделите които виждам в техномаркет мисля че са стари - от преди 2 -3 години(става дума за моделите до 800лв) .. поне на това ме навежда сайта на производителя в които има упътване за тях ..та въпроса ми е това нормално нещо ли е да се предлагат по-стари модели .. ии това ли е най-доброто(някой от тях) за тези пари което мога да купя , въпреки че са стари
    Благодаря

  2.  
     
  3. Member
    Тук е от
    Nov 2007
    Мнения
    177
    #2

    Re: Електролукс хладилници в техномаркет

    може ли 200 4овека да прочетат темата и никой да не каже нищо .. не може да нямате мнение или коментара..става дума за една марка - Електролукс и за това че се предлагат хладилници който са стари като дата на производство

  4. Novice
    Тук е от
    Mar 2009
    Мнения
    1
    #3

    Re:Електролукс хладилници в техномаркет

    Привет,
    Това че моделите евентуално са стари, не е проблем. Един модел може да се произвежда и 4-5 години, ако той е успешен има добра цена и е функционален като продукт и инженерно творение.
    Аз лично съм фен на следните три марки при хладилниците Либхер, Горение и Електролукс. Пералнята ми е Електролукс, а хладилника е Либхер. Пазарувай смело. Това че е по стар модел значи, че може цената да е по ниска, също така може евентуално консумацията на ток да е с 5-7 % по висока от съответния последен модел от същия клас. Такъв бе случаят с пералнята която си купих. Предпочитал модел на добра марка от преди 2-3 години спрямо последен модел на "някаквя си " китайско индиско бог знае каква марка.

    Успех!

  5. Junior Member
    Тук е от
    Sep 2006
    Живее в
    Варна
    Мнения
    112
    #4

    Re:Електролукс хладилници в техномаркет

    Гледам, че темата е малко стара но да се включа и аз. Ако не сте чували, Електролукс отдавна вече не са това което бяха, по точно бяха шведски, сега са италиански и освен етикетчето нищо общо нямат с качеството което бяха преди. Имехме преди пералня Електролукс и беше желязна! Преди година реших да я подаря на баба ми и да си купя нова със сушилня. Значи новата няма нищо общо със старата, едни тънки ламаринки дето като почне да центруфугира вибрират и вдигат олелия до бога, като мембрани на някакъв тъпан са. Взехме и хладилник на електролукс той пък конденза му отнякъде изтича въобще не отива във ваничката, хладилника се напикава, абе калпава работа. Не, че са лоши като моделчета но далеч не са това което бяха! За хладилници най добре се оглеждайте за Шарп, Сименс, Бош, Либхер по ред на качество съм ги подредил. Успех в избора!

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

Подобни теми

  1. Инверторни хладилници?
    От estqwerty във форум Хладилна техника
    Отговори: 10
    Последно: 27-03-14, 09:09
  2. Хладилници,... хладилници - 2010г!
    От ph във форум Хладилна техника
    Отговори: 95
    Последно: 23-04-12, 07:53
  3. Хладилници Siemens
    От traminer във форум Хладилна техника
    Отговори: 1
    Последно: 23-08-09, 17:24
  4. Хладилници,... хладилници до 2008 г.
    От Bobsun5 във форум Хладилна техника
    Отговори: 511
    Последно: 31-12-08, 00:16
  5. Хладилници Whirlpool
    От sanita във форум Хладилна техника
    Отговори: 8
    Последно: 03-12-06, 12:52

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе