Здравейте!Знае ли някой нещо за хладилници Шарп и по спезиално-SHARP SJ-380NSL.Търся добра машинка но-фрост.Всяка информация би ми била полезна.
Здравейте!Знае ли някой нещо за хладилници Шарп и по спезиално-SHARP SJ-380NSL.Търся добра машинка но-фрост.Всяка информация би ми била полезна.
ph, само да вметна - хладилника не трябва да се използва в помещение с температура под 18оС.
И къде го прочете...?Защото не е истина!!!
rkk, сигурно си запознат с климатичния клас на този модел, който обсъждаме и затова твърдиш, че не е истина!Първоначално публикувано от rkk
Би ли ни споделил - кой климатичен клас е този модел хладилник и съответно - в какви температурни граници е разчетен да се ползва!?
Хубаво е да знаем все пак твоята истина за SHARP SJ-380NSL, който е климатичен клас "ST"!
Като например - от колко до колко градуса е разчетен да работи оптиамлно този уред!?
Наздраве, за истината!!!
Да ,абсолютно си прав - моя е грешката и се извинявам.Наздраве
С копчето за което питаш, се активира режим за интензивно охлаждане. Ползва се в случай, че предстои зареждане на голямо количество пресни продукти. Включва се 12ч. преди зареждането и се изкл. 12ч. след това. Нормалното положение е към малката снежинка. (червената точка да не се вижда)Първоначално публикувано от genagold1
Някой има ли отзиви за LIEBHERR произведен в България. Разбрах, че компресорите им са АСС, произведени в Австрия. Някой може ли да даде мнение за тези компресори.
Да се включа и аз с едно въпросче:
Има ли други разлики между LIEBHERR CUPESF 3503 и LIEBHERR CUESF 2721 освен височината и бързото замразяване. Като например качество на материалите, изолацията и т.н. Утре ще купувам един от двата и всякаква информация ще ми е полезна. Проблемът е, че височината ми е ограничена до 160 см, но ако ако първия хладилник е осезателно по-качествен ще трябва да правя реконструкции в кухнята, което по възможност искам да избегна.
Един кратък въпрос и от мен и от мен. Бях решил да взема AEG S-60362KG8. Трябва ли да ме притеснява това, че хладилника е климатичен клас SN-ST тоест за температури от 10 до 38 градуса? Благодаря.
snavy, нищо да не те притеснява ! Получаваш качество и перфектен сервиз !
yavor_dz, инфо за "качество на материалите, изолацията и т.н" едва ли някой ще може да ти даде ! Приеми, че са еднакви. Който модел ти хареса повече и "пасне" на мястото.
iwan33, не трябва да те притеснява климатичния клас, още повече, че модела, който си избрал е с 2 компресора !
Успех на всички в избора !
Благодаря на *George* за отговора. Взех LIEBHERR CUPESF 3503, който има и други предимства пред 2721 (напр. електронно управление, горно осветление, дръжки с вграден механизъм за отваряне).
Първоначалните ми впечатления за много добри.
За snavy - компресорът му е АСС, не знам дали ги произвеждат в Австрия.
Здравейте аз си купих BEKO CNE42221D от технополис и съм доволен засега
Моят хладилник е на Конелиано и нямам никакви проблеми.
Дано се оправиш с либхера :P
Здравейте, интересува ме мнението ви за хладилници CANDY,ако някои има инфо да сподели качествени ли са !