Re:Помогнете ми за избор на хладилник
Цитат:
Първоначално публикувано от dwrbudr
Е колко е тежко по документи? :)
Е, по документи го нося сам :-)
_________________________________________________[color=red]слети поредни публикации на: [time]1330095660[/time]_________________________________________________
Цитат:
Първоначално публикувано от n.hristov79
Нямамм впечатления от този модел (предполагам знаеш, че ще робуваш на инокс-а).
Само трябва да имаш предвид, че когато компресора е един исъответно кръга е един,
не можеш да изключваш само фризера а хладилника да си работи, обратното обаче е възможно (стига да има съответният бутон вкл/изкл).
А, и най-важно-отиди и го виж на живо, по-ценно няма.
Нека и колегите се произнесат, до колко е ремонто-пригоден, че при някои модели се сменя целия хладилник. :taz
В момента Liebherr имат допълнителна 6 месечна гаранция, ако се попълни анкетна карта (дават я в магазина при покупка) и се изпрати до 31.03.2012 г.
Минах днес през Техно*. BEKO ми направиха много добро впечатление.
Цитат:
Първоначално публикувано от Kasap
Минах днес през Техно*. BEKO ми направиха много добро впечатление.
Хм,Касапе,профитата лошо се изказват,най-вече за пробив.Иначе за 60500 на жената акъла и отива.
Моя беше 96кг, така пишеше на кашона и бая се озорихме. Вътре всичко е стъкло и метал, отзад е плътна дебела ламарина. За сравнение Whirlpool-a в другия апартамент със същите размери беше 65кг и то пак със стъклени рафтове... от какво са спестили 30кг не знам.
Цитат:
Първоначално публикувано от silver1
Е, по документи го нося сам :-)
_________________________________________________[color=red]слети поредни публикации на: [time]1330095660[/time]_________________________________________________
Нямамм впечатления от този модел (предполагам знаеш, че ще робуваш на инокс-а).
Само трябва да имаш предвид, че когато компресора е един исъответно кръга е един,
не можеш да изключваш само фризера а хладилника да си работи, обратното обаче е възможно (стига да има съответният бутон вкл/изкл).
А, и най-важно-отиди и го виж на живо, по-ценно няма.
Аз след дълго разглеждане и умуване ( май :) ) се спрях на LG GB 3133 PVKK. Нещо да кажете; да имате наблюдения, забележки?
Кафеджи, що не изчакаш още няколко месеца. Може да се окаже, че не ти трябва... :taz
Kasap то тя идеята за нов хладилник се пече от 2 години .... и днес случаен порив ме накара да вляза в техно .... и взех, че харесах LG-то (принципно бях решила, че ще е тази марка). Иначе имам 20 год. Зероват, който по нищо не показва, че скоро ще се развали :grin: Тук е въпрос на естетика - имам нова кухня с нови уреди с изключение на хладилника.
Та въпросното LG ми хареса отвътре и отвън, но като технически параметри нямам идея дали си го бива. Ако лесно се разваля, ако не се държи както трябва ... бързо ще го разлюба :cheesy:
Цитат:
Първоначално публикувано от Кафенце
Аз след дълго разглеждане и умуване ( май :) ) се спрях на
LG GB 3133 PVKK. Нещо да кажете; да имате наблюдения, забележки?
Този дисплей кафе ли прави,вода ли пуска,за радост на децата ли е или за проблеми в бъдеще? :huh:
А бе не е за радост на децата, защото има Child lock ....
Много ли гърмят тези дисплеи? :sad:
Не обичам финтифлюшки особено произведени от фирма на която други уреди са силната и страна :)
Един друг въпрос взе да ме тормози - какво трябва да е минималното отстояние между хладилника и съседните странични шкаф и стена? Смятам да го набутам в една ниша от 65 см, а самия хладилник е 60 см. От към гърба достатъчни ли ще са му 4-5 пръста разстояние от стената?
Цитат:
Първоначално публикувано от Кафенце
Много ли гърмят тези дисплеи? :sad:
Избрала си правилната марка за дисплеи.
Не ме грабна мен дисплея - това всъщност са 4 копчета. Аз ако исках дисплей с хладилник щех да си взема SRT746AWTN ....
Кажете за отстоянието?