Здравейте интересува ме някои дали има мнение и знае ли дали си струват следните модели самсунг:
RT-2BDBTS1/EUR
RT-2ADBTS1/EUR
Здравейте интересува ме някои дали има мнение и знае ли дали си струват следните модели самсунг:
RT-2BDBTS1/EUR
RT-2ADBTS1/EUR
Мога да дам мнението си катопритежател на хладилник Самсунг, купуван преди 4-5 години. Модела е с устройство за изстудяване на вода, No frost система, но точния модел не мога да го кажа, made in Thailand. Като цяло хладилника е много безшумен и компресора почти не се чува, че работи. Повече се чува вентилатора, който духа студения въздух вътре отколкото работата на компресора. На него пише Samsung - made in Korea. Също така е и много икономичен откъм разход на ток. Като недостатък - беше с пластмасови рафчета, които след извесно време се счупиха всичките, в хладилната част продуктите не се охлаждат много добре - т.е. температурата в самата хладилна част е около 10 градуса - мерил съм я със стаен термометър.
Мои познати имат голям хладилник Самсунг, купуван преди 6-7 години с отделни отделения за хладилка и фризер, но като цяло не са доволни и само се оплакват от работата му.
Само да вметна, че на работа има хладилник Либхер, който работи много добре. Също е много безшумен и вътре в хладилника е като във фризер и то при условие, че не е завъртяно копчето на макс. студено.
Та това е в общи линии впечатленията, които имам. дано съм бил полезен.