Резултати от 1 до 2 от общо 2

Проблем с Хладилник САМСУНГ RS61781GDSL/UR

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

1. Тук е от
    Aug 2013

Question Проблем с Хладилник САМСУНГ RS61781GDSL/UR

Здравейте,имам сериозен проблем с хладилник Самсунг RS61781GDSL/UR,ето и линк http://www.technopolis.bg/b2c/detail...RS61781GDSL/UR .
    Купих го преди 2 дена от магазин технополис доставиха ми го и спазих всичко което ме посъветваха а имено да го оставя 24часа и тогава да го включа.Включих го и го нагласих на -20 градуса на фризера и +3 на хладилника.След 24 часа работа вкл. и ледогенератора и всичко заработи перфектно.Така докато на 3 ден използвах диспенсара и забелязах че водата е топла.което ме накара да премеря температура на хладилника и какво да видя температурата в хладилника е 8,5 градуса.След това премерих и на фризера там температурата беше -24.
    Хладилника има моментна температура която показва че в фризера е -20 а хладилника +3,а дефакто е -24 и +8.5.
    Леко претеснен започнах да се чудя какво става,и ми направи впечатление че хладилните отвори не духа въздух,нито на хладилника нито на фризера и в фризера е започнало да се образува скреж по стените на фризера.
    Моля за съвет.

2.  

3. Member Аватара на boiski
    Тук е от
    Feb 2012
    Живее в
    Бургас

Отговор: Проблем с Хладилник САМСУНГ RS61781GDSL/UR

Хладилника ти е гаранционен, дал си 3 000лв и на третия ден търсиш помощ по форумите..... А ако имаш инструкция за употреба прочети ли я, позвъня ли на посочените телефони на сервиза?

Това е моя съвет.....

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

Подобни теми

1. Проблем с климатик Самсунг
    От furious във форум Климатици Samsung, LG
    Отговори: 10
    Последно: 05-02-12, 14:51
  2. Мнение за хладилник самсунг
    От netranger във форум Хладилна техника
    Отговори: 1
    Последно: 02-06-11, 23:52
  3. проблем с лсд самсунг
    От aad във форум Samsung телевизори
    Отговори: 11
    Последно: 07-11-08, 16:54
  4. Проблем с ДВД плеър Самсунг HT-P10
    От Makaveli1986 във форум Blu-ray и DVD плейъри и рекордери
    Отговори: 3
    Последно: 28-02-08, 18:50
  5. Проблем със телевизор самсунг
    От mjoi във форум Samsung телевизори
    Отговори: 11
    Последно: 06-02-08, 11:32

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе