Резултати от 1 до 3 от общо 3

Liebherr CUP-2901 мнения за фризерната част?

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

1. Тук е от
    Sep 2011

Liebherr CUP-2901 мнения за фризерната част?

Здравейте,
    първо искам да благодаря предварително на отзовалите се в тази тема.
    От около месец съм собственик на Liebherr CUP-2901, взех го за квартирата си, за сам човек, хладилната част почти не я ползвам, напълних с плодове /къпини, малини/ фризерната част. Вчера се сетих да замеря със сондата на мултиметъра температурата във фризера: -10 до -11 градуса. Околна температура 21 градуса, за настройка съм задал позиция "4" от максималните "7" . Това дали е нормална температура за фризерната част? Да поясня, температурата я замервам две седмици след като съм замразил плодчетата вътре.
    От хладилна техника не разбирам, дано не съм я объркал много с избора на този хладилник, търсих нещо просто като вариант, екстрите не ме интересуват. Отварям фризера примерно веднъж на 48 часа да взема набързо една доза плодчета.
    Марин

2.  

3. Тук е от
    Sep 2011

Re:Liebherr CUP-2901 мнения за фризерната част?

За този модел в документацията колко пише, че трябва да е температурата? Моят CUP3011 във фризера е -22 градуса на степен 3 от 7 възможни.

4. Тук е от
    Sep 2011

Re:Liebherr CUP-2901 мнения за фризерната част?

Цитат Първоначално публикувано от gkolarov
    За този модел в документацията колко пише, че трябва да е температурата? Моят CUP3011 във фризера е -22 градуса на степен 3 от 7 възможни.
    Здравей,
    направих второ замерване на температурата с контролен термометър, показа -16 градуса, явно сондата на мултиметъра не е калибрована както трябва. Благодаря за съвета, ще прочета инструкцията още веднъж, при първото прочитане не открих данни за температурите, дано да съм пропуснал и те да са някъде там. Благодаря за помощта

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

Подобни теми

1. Отговори: 3
    Последно: 28-10-14, 09:27
  2. Фризерната част работи, хладилната - не? Какво му е?
    От valerko във форум Хладилна техника
    Отговори: 2
    Последно: 06-07-14, 09:23
  3. Проблем с фризера на Liebherr cup 2901
    От pinkflower във форум Хладилна техника
    Отговори: 1
    Последно: 04-01-14, 21:17
  4. LIEBHERR CUP 2901 Comfort - проблем с фризер ?
    От tofail.com във форум Хладилна техника
    Отговори: 6
    Последно: 18-07-13, 07:11
  5. Хладилник Gorenje K537 - обледеняване на фризерната част
    От niksan79 във форум Ремонт и сервиз - Хладилна техника
    Отговори: 5
    Последно: 17-12-07, 17:41

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе