Здравейте
Търся врата за фризерното отделение на Siltal KB 2039. Проблемът е в уплътнението на вратата, която ни обясниха, че не може да се смени.
Здравейте
Търся врата за фризерното отделение на Siltal KB 2039. Проблемът е в уплътнението на вратата, която ни обясниха, че не може да се смени.
Ха сега,не може да се смени уплътнението?!Аз съм виждал малко хладилници,ама да не може да се сменя уплътнение(операция правена от мен на мраз и някъв италянски втора ръка)-незнам такава чудесия.Ако е такава простотия-побългари го я със селикон,я с лепилце.Купи си улътнението и ако не се разглобява вратата-махай старото и лепи новото.
Няма проблем със смяната на уплътненията.Проблема е в кривините на вратата получени с течение на времето.
Ще сменят уплътнението, но на места то няма да уплътнява.Има си начин и за това, но очевидно на хората не им се занимава с това.
Правят се цели врати от дограма със стъклопакети.И въпреки, че дограмата не е предназначена за това, на нея пак се монтират уплътнения.
Ако е усукан с нитачката слагам закопчалка и е ок.За стара машина пара да дава не си струва според мен.Първоначално публикувано от badr