Здравейте. Имаме в къщи въпросния хладилник и днес установихме, че фризера не работи. На дисплея всичко е ОК като температури, хладилната част също, но във фризера няма никой. Изключвах, включвах, не. Някакви идеи?
Здравейте. Имаме в къщи въпросния хладилник и днес установихме, че фризера не работи. На дисплея всичко е ОК като температури, хладилната част също, но във фризера няма никой. Изключвах, включвах, не. Някакви идеи?
Така поднесена информацията е недостатъчна за каквито и да е изводи.
Идва техник днес, каза че компресора е заминал и не подлежал на ремонт. Нещо механично било, не било по електрониката, но не можело да се оправи. Във фризера е топло, никакво охлаждане, в хладилната част температурата е 20 градуса, измерена със стаен термометър. На дисплея стоят хладилна част +5, фризер -18, но те са така зададени, а хладилника изкара съобщение, че храната във фризера можело и да е развалена.
здравейте
аз имам същият хладилник!при мен фризера си работи нормално,но хладилника не охлажда.включвах изключвах но същаща работа.беше охладил през това време но за няколко минути и след това досега е топло в хладилната част.чува се някакво щтракване отзад мисля че.ще бъда много благодарен ако някой може да помогне!
благодаря предварително