Здравейте, някъде от задната страна на хладилника се носи лоша миризма. Слабо е, но мен ме дразни и се чудя дали няма нещо което трябва да се почисти. Имам го от 2,5г като вътре го почиствам редовно. Някой има ли идея на какво може да се дължи това?
Здравейте, някъде от задната страна на хладилника се носи лоша миризма. Слабо е, но мен ме дразни и се чудя дали няма нещо което трябва да се почисти. Имам го от 2,5г като вътре го почиствам редовно. Някой има ли идея на какво може да се дължи това?
Дефинирай "лоша миризма" като начало, преди да сме извадили подходящите отговори.
Ако имаш ваничка върху компресора, не е лошо да я почистваш о твреме на време. Че там се събира една гняс...
Мирише на нещо загнило .... Иначе днес като се прибера ще го завъртя да погледна какво е положението с капака на компресора.
хахах никакви домашни любимци от около 27 години. Отворих му задния капак долу и имаше една кутия в която се стича мизерия, обаче не може да се извади сякаш е залепена. Измих я до колкото можах така и за сега е ОК. Мерси все пак!
При мен ваничката е захваната с един болт, вертикално върху компресорите - Gorenie.
Веко е мъртво родена марка. Следващата повреда ще е изпуснал фреон от дупка в изпарителя.