Здравейте,моля дайте мнение за хладилници от марката SINGER.За въпросната марка знам че правят шевни машини,но за хладилници въпреки прочетеното в нета така и нищо не разбрах.Благодаря предварително.
Здравейте,моля дайте мнение за хладилници от марката SINGER.За въпросната марка знам че правят шевни машини,но за хладилници въпреки прочетеното в нета така и нищо не разбрах.Благодаря предварително.
Пишеш това Singer SG 2DR 212F излизат от 450 до 500лв.Kasap, до скоро не знаех,че SCHAUB LORENZ
правят хладилници.Света вече не е това което беше, даже и ние не сме същите.
Видях го в сайта на Сингер за България.Kasap разгледай каталога им и ще се учудиш още какво освен шевни машини правят.За качеството на машините зная,но ме интересуват хладилниците по точно SG 2DR 212F.
Беше то качеството на Singer при шевните машини!
Преди повече от 10 години фирмата фалира и продадоха запазената марка. Не помня вече на коя фирма.
Моят съвет е да избереш някоя марка, която произвежда хладилници поне от 10 години! Не, че известните не се дънят де, ама поне няма да е с име на шевна машина...
Ето я фирмата : SVP Worldwide .Това е Singer .
Има в Тайланд и Пакистан.Във Пакистан какви са им смешни пералните.
Сблъсъкът ми със Сингер по отношение на дребна бяла техника-евтино китайско изпълнение,та бягай;виж нещо масово и доказало се като цена/качество.