Здравеите проблемът е че хладилникът ми замразява дори на минимум долната част всичко е скреж.Марката му е Уаирлпуул.Размразявахме го няколко пъти но не се оправи .Моля насочете ме какво може да е и как да го отстраня.Благодаря предварително....
Здравеите проблемът е че хладилникът ми замразява дори на минимум долната част всичко е скреж.Марката му е Уаирлпуул.Размразявахме го няколко пъти но не се оправи .Моля насочете ме какво може да е и как да го отстраня.Благодаря предварително....
Здравеите отново моделът на хладилника е Whirlpool ARC 5510.Благодаря отново на всички отзовали се.
Привет, и аз имам този проблем с Електролукс на 6 години. Според техника който го погледна бил изпуснал фреон възможно ли е откриване на проблема надуване на системата и зареждане или според вас трябва да се изхъврли за рециклиране.
Доста трудно ще успее някой да отговори на така зададения въпрос.
Защо да си прави някой труда да отговаря, когато вместо да бъде максимално изчерпателен, заинтересования не полага елементарни усилия да посочи дори най-лесно достъпната информация.
Ами вземи и посочи модела на тоя хладилник, брой компресори, кръгове, температурите в хладилника и фризера, намери негова снимка, а ако имаш необходимите умения да намираш в нета информация , защо не евентуално дори сервизно ръководство.
Нали все пак хладилника твой и пак главно в твой интерес е проблема да намери решение.
Имам същият проблем ,но хладилникът е на доста годинки и е Siemens ,не знам има ли смисъл да му се поправя нещо,или направо нов...