Преди няколко дни ми направи впечатление, че не спира да работи, а и самия звук беше странен т.е. все едно има перка, която се е разхлабила и стърже по нещо. В сервиза след обаждане ми казаха да пробвам с рестартиране и го направих. След това обаче въпреки, че се чува нормално звука на работа няма замразяване нито във фризерната, нито в хладилната част. От сервиза ми казаха да го изключа (като махна всички продукти) за 12 часа, за да се размрази. Но нали е No Frost и не разбирам за какво размразяване говорят!? Вече стои повече от 48 часа изключен без да има продукти в него, но не знам дали това ще оправи проблема!? За това пускам тази тема, ако някой знае дали е за ремонт да сподели, защото от сервиза отказват да дойдат на място да го видят. А да им го занеса няма начин, защото живея на прекалено стръмно място, снега е голям, пък и като помня, че четири човека го внасяхме... направо не ми се мисли как ще стане това. Във фризерната част има капак, който се сваля след отвиване само на един винт, а зад него е компресора (не знам дали са два или е само един), а отзад на гърба няма никакви отвори. Лесно можеха от сервиза поне да погледнат дали трябва наистина да им се занесе в сервиза, или може и на място да го оправят, но са тежък случай просто. Надявам се с ваша помощ да се стигне до истината т.е. дали наистина е за сервиз или с това размразяване ще се оправи!? Благодаря и весело посрещане на новата година