Re: Срещата-пикник в Св. Кирик!
Ако не е късно я ме бройте и мен за една двойна водка, извинете , стая.За две нощувки. Ша дойда на 7-ми сутринта и мисля да си отида на 9-ти(ако мога, ако не - жената ще кара, боже опази :god ).Щях да си взема и котката , ама като го видях @rumen68 с тая пушка.............
Само така, profyt! :)
fori, барбекю и запалки за въглища ще нося аз. Голямо, чугунено е. Въглища ще купим едно чувалче заедно с другите продукти.
Значи на 7-ми се събираме преди обяда и решаваме какво и по колко да се пазарува. Месо, бира, вино, безалкохолно, хляб, зеленчуци, салфетки, еднократни чашки, чинийки, вилички, сол, подправки, чувалчета за смет и т.н. Ако го решим - може даже да купим яйца и боя, козунаци за 8-ми сутринта и да си направим истинска Великденска закуска - обяд преди да се разделим, отново на поляната. Имам подходяща тава за барбекюто, в която могат да се сварят яйчата и да се боядисат. Та с 1 или с 2 коли се отива до Пловдив в някой от големите хипермаркети, примерно Метро, напазарува се по списъка, носят се нещата. Сметката ще я разделим по броя на хората. Имам автохладилник, но не знам дали ще има нужда от него, ако остане храна за 8-ми, защото горе нощите са доста хладни. Ок, значи ще нося или автохладилника или хладилна кутия - всичко да бъде на ниво.
Ще взема и сгъваема помощна масичка до барбекюто. Това е от мен. Кой каквото може да донесе за пикника - да каже предварително какво, за да не се дублират нещата.
Трябва да измислим нещо за сядане по земята.
В района неможе да няма беседки.
Трябва да се пита в комплекса.
Цитат:
Първоначално публикувано от Vandal
В района неможе да няма беседки.
Трябва да се пита в комплекса.
Няма, Vandal.
Идеята на комплекса е да си оставиш паричките в ресторанта :)
Само да ви вметна предложение, защото гледам че търсите беседки. Бачково е близо (20тина километра), та може да минете да запалите по една свещ в Бачковския манастир и после има една пътека нагоре над манастира, която води до скали със много стара църква отгоре(след 20-30 минути ходене). Има хубави полянки и доколкото помня имаше тук там и маси с пейки (за беседки нямам спомен). Та може да се разходите и до там. Ако държите на хубава скара задължително се отбийте в ресторант Джамура от другата страна на реката срещу манастира (не отивайте в този който е на брега откъм манастира, че те са два), има пешеходен мост, а ако искате с кола - моста е в началото на Бачково откъм Асеновград - после няма как да се объркате.
Весело изкарване! Аз ако нещо мога да мина да се запознаем, но май няма да мога.
bucho благодаря ти за идеите, а р-т Джамура го споменах по-нагоре като вариант за 8-ми за обяд там.
Статистиката: дотук на пикника ще се съберем 19 човека с дамите + 2 малки деца. Това включва и 6 човека от Тойота форума, както и 2-ма извън форумите.
От хотела имаме официално ОК за барбекю на поляната с чешмата, там даже имало и огнище и често се провеждали такива пикници.
Значи Mr.TECHNO - на теб се пада грижата за лагерният огън :)
http://www.ebibleteacher.com/images/campfire.jpg
С удоволствие ще се погрижа .
Това ще е чест за мен !!! ( остана само децата да не ме изненадат )
Ако някой има китара- можем и една вечеринка да ударим - свиря и пея :)
няма нищо по-приятно от голям огън насред поляна и една две китари да се "гонят"
Цитат:
Първоначално публикувано от Mr.TECHNO
С удоволствие ще се погрижа .
Това ще е чест за мен !!! ( остана само децата да не ме изненадат )
Ако някой има китара- можем и една вечеринка да ударим - свиря и пея :)
няма нищо по-приятно от голям огън насред поляна и една две китари да се "гонят"
Да, хубава идея, но ако няма китари - ще пимислим за караоке :))
ВАЖНО: За тези, които ще взимат деца със себе си:
Има двойни стаи с допълнително канапе, подходящи за семейства с дете. Ако някой иска такава стая - да ми го каже предварително. В стандартните двойни стаи леглата са 2x1 персон.
СТАТИСТИКА:
До тук на пикника ще бъдем 21 човека + 3 деца.
За менюто на 7-ми- може примерно да бъде такова:
1. Салата Снежанка, от готовите или прясна салата + ракия.
2. Задушени зеленчуци с маргарин, приготвени в тава на барбекюто.
3. Пържени картофи (може и печени, небелени увити във фолио с маргарин)
4. Свински пържоли, шишчета или други меса на барбекюто. Ще бъдат овкусени с вино, нарязан лук, горчица, готови подправки.
5. Печени тиквички на барбекюто
5. Десерт - плодове или нещо друго
6. Бира, вино, безалкохолно, сокове, минерална вода.
За 8-ми ако правим така нареченият от туроператорите brunch - закуска/обяд - ще го мислим на място, но ако се наблегне на яйцата и не държите да са сварени и боядисани - може да се приготвят пържени яйца с бекон, препечен хляб и ако има нещо останало от предният ден - да се унищожи и то.
Ако има други предложения, давайте!
:)
Пишете и мен за 6 и 7 единична стая
но може и да сме двама!
Абе,със сигурност сме там.
Браво zayo bayo! :)
Ще ти резервирам единична стая. Само предупреждавам, че леглата са теснички - 1 персон и на едно могат да се съберат най-много две манекенки от типа на Кейт Мос, без силикон. На Памела Андерсън самичка няма да и стигне такова легло :))
Така че ако решите да бъдете двама - предупреди ме да променя стаята, или като пристигнете - тогава да може единичната да се замени за двойна. Абе в краен случай и при горещи чувства - може и двама в единична :)
Радвам се, че ще дойдеш!
СТАТИСТИКА:
До тук на пикника ще бъдем 23...25 човека + 3 деца. Новозаписал се, но стар и изпечен сеткомец държи да бъде изненада появяването му на срещата.
Vandal да се готви за приятна изненада :) :Drinks:
Цитат:
Първоначално публикувано от roumen68
СТАТИСТИКА:
Новозаписал се, но стар и изпечен сеткомец държи да бъде изненада появяването му на срещата.
Искаш да кажеш че се е записал преди, а после се е отказал ?
вече се досетих кой е  :)
Цитат:
Първоначално публикувано от roumen68
Vandal да се готви за приятна изненада :) :Drinks:
Стига бе. Ще бъда с жената и детето(горкото бях го забравил) :))
Я дай някакъв жокер.
:: Наско, майтап бе :))
::
V