бих дошъл с удоволствие, ако можех.
Но ще бъде по късно, през май, ако речете да се съберете пак, няма проблем
бих дошъл с удоволствие, ако можех.
Но ще бъде по късно, през май, ако речете да се съберете пак, няма проблем
Искам да попитам как са тези, които снощи бяха на сбирката. Обезпокоителна е информацията за инцидент.
Млад мъж загина след сблъсък на лека кола в стълб във Варна
15.02.2009 12:30
Мъж на възраст около 30 години е загинал късно тази вечер, след като колата, в която се е возел се е забила в крайпътен стълб във Варна. Фаталният инцидент е станал около 1 час след полунощ на ул. „Тролейна”, съобщиха от КАТ в морския град. Мъжът, който е загинал е пътувал на предната седалка на автомобила. Оцелял е шофьорът на превозното средство. Той е настанен с много наранявания в болница „Св. Анна”. Причините за катастрофата все още се изясняват.
През изминалото денонощие на територията на града са станали 17 пътнотранспортни произшествия, при които са констатирани материални щети.
ние към 23.30 приключихме и сис тръгнахме . От наша страна няма инциденти.
E, хайде - разкажете, пуснете малко снимкиПървоначално публикувано от Mr.TECHNO
Fanta, тогава следи другата тема: http://forum.setcom.bg/index.php/topic,39405.0.htmlПървоначално публикувано от fXOrange
Ако си 100% сигурен за присъствие в началото на Май - ще я направим тогава.
Аз пък през дена, когато ходих на разузнаване къде се намира пицарията пак имаше един джигит, който натискаше педала до дупка пак на тази улица.Първоначално публикувано от daley
през май имам работа в Гърция, от там ще мина да видя една приятелка в бг, и после мога да дойда във ВарнаПървоначално публикувано от roumen68
fXOrange, ти в Париж ли беше? Да пием по вино втората половина на март?
@КрИс
не не съм братче. В Лион живея, но, ако мога, ще отскоча да се видим, проблемът е, че Париж е доста голям и не знам дали, ако си дадем среща някъде можеш да се оправиш.
На върха на Айфеловата кула, под Триумфалната арка, точно пред картината на Мона Лиза в Лувъра, фоайето на хотел George V, пред входа на Moulin Rouge - места за точна среща - болПървоначално публикувано от fXOrange
![]()
@roumen68
1 на върха на айфеловата кула, требва да чакаш цял ден, за да се качиш ( + 35 евро, май беше )
2 триумфалната арка може
3 да влезеш в лувъра пак цял ден + 65 евро за вход
4 хотел жорж не може без резервация
5 пред червената мелница има толкова народ, точно колкото при айфеловата кула
Румене извинявай,но явно не познаваш Париж, колкото аз го знам, каква дандания непоносима е.
Надявам се не си въобразяваш, че само аз и крис ще бъдем на ,което и да е туристическо място в Париж
fXOrange я остави едно телефонче на РМ, че утре тръгвам за Хамбург, после Париж и в Лион ще ходя, та може да се видим набързо, ама да видя какво ще свърша в Германия първо, че от това зависи дали ще ходя до Франция.Първоначално публикувано от fXOrange
Мм, бях останал с впечатление, че си в Париж.
От Лион, не си заслужава да се разкарваш, някой друг път.
@fXOrange, за някои от местата се пошегувах
Като видях какви опашки се вият под кулата - даже и за момент не си помислих да се нареждам за билет. Страшна работа, самите опашки вече са една забележителност. Пред Мулен Руж не видях чак толкова народ, сравнимо е с тълпата под арката. Но си абсолютно прав, че на тези "задължителни" за всеки турист места е пълна лудница и откриването на някого изглежда трудна задачка.
@КрИс и @ru-boy, ако можете пуснете в раздела по един фото-пътепис след пътуванията си - впечатления, интересни места и т.н.
Kaк да не е извън града? Помня едно време автогарата беша където е сега Макдрайв на Отец Паисий.Първоначално публикувано от Mr.TECHNO
А ти защо се ската пак от крачене в неделя .Беше супер времето
@ru-boy
няма проблеми, но тая сутрин научих ,че ще заминавам в командировка, в Марсилия, за 2 седмици.
Не знам точно на коя дата, но ако съм си тук няма проблеми, сега ще ти пратя номера по PM
@КрИс
Ако мога, ще дойда да се видим, с удоволствие.
Но Париж е голям, ако ходиш към мула руж пази се, там има много безделници и пик покети, също при айфеловата внимавай.
На дисней няма страшно, но в Париж, мамата си трака, по сред бял ден могат да те съблекат гол, на някой места.