Страница 4 от 4 ПърваПърва ... 234
Резултати от 46 до 48 от общо 48

Варненската Агитка & Сие - среща на 14.02.2009

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. kod
    kod е на линия
    Administrator Аватара на kod
    Тук е от
    Jul 2000
    Живее в
    София

Re:Варненската Агитка & Сие - среща на 14.02.2009

Бате, аз съм 2 метра висок и работя в жк. Люлин, където във всеки втори вход се продава дрога
    Преди няколко седмици бях на алкохолен уикенд в Рим - и за там такива неща се пишат, но обстановката е типична за краен софийски квартал - пълно с мръсни мангусти, които наистина са досадни, но мен като цяло ме заобикалят - има къде, къде по-лесни и приветливи мишени
    Е, наистина, в Париж ще съм за повечко време и то семейно, с хлапето, така че много, много по нощите няма да лазим. А и от тази гледна точка си наехме апартамент в 1-ви район - 75001 май го водят, надявам се да е по-спокойно, макар че е м/у Помпиду и Халите, а доколкото прочетох Халите май не са от най-приятния квартал.
    Като цяло съм се настроил за неприятно обкръжение де, но... ще се оправим някак Предполагам, реално по светло не би следвало да има проблеми?

2.  

3. Moderator Аватара на fXOrange
    Тук е от
    Jul 2008
    Живее в
    Lyon

мене преди време един негър както си карах скочи и ми се закачи на вратата на колата ,с едната ръка се държи за огледалото
    с другата ми счупи стъклото от дърпане ,влачих го поне 15 метра, та трябваше да го бия по ръката да се откачи.
    Стоварих го на пътя като чувал с картофи. Това беше при халите, един слетобед, та там не стъпвам вече

4. kod
    kod е на линия
    Administrator Аватара на kod
    Тук е от
    Jul 2000
    Живее в
    София

хех, полиция няма ли в този град... Халите са баш центъра на Париж, не е северно предградие???

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 4 от 4 ПърваПърва ... 234

Подобни теми

1. Варненската агитка .... Де сте бре?
    От stenly във форум Дъра-Бъра
    Отговори: 36
    Последно: 02-06-15, 23:37
  2. Въпрос към варненската агитка.
    От stenly във форум Технологии
    Отговори: 2
    Последно: 24-06-11, 00:36
  3. Алоооо, варненската агитка ! Де сте ва ?
    Отговори: 30
    Последно: 19-06-11, 22:28
  4. Варненската агитка ......излагате се бре
    Отговори: 20
    Последно: 03-07-09, 23:40
  5. Отговори: 103
    Последно: 09-02-07, 14:52

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе