С Compare сме двама дето имаме куче под прикритие.
Любими занимания да яде и спи.
Мрази да я пипат и е като куче, като звънне някой на звънеца и е първа пред вратата
С Compare сме двама дето имаме куче под прикритие.
Любими занимания да яде и спи.
Мрази да я пипат и е като куче, като звънне някой на звънеца и е първа пред вратата
моята е порода кане корсо, казва се Рая, на 3 години, купих я от Италия доста скъпо, голяма красавица е (моята си е все пак) само, че снимки ще публикувам др път, че нямам налични
препоръчвам породата на любителите на масивните кучета
![]()
Аз имам 10 годишен далматинец на име Джани и е най-дивото куче на света. Лятото го блъсна кола обаче нищо му няма. Също така не иска да спи вътре в къщата и вечер е на терасата.
Студ вятър и лед .Аз вкочанаясвам , а не съм зиморничев, а на дивака с дългите уши не му се прибира. Като перископ на подводница е в преспите - изчезва ,по 1 време се показва 1 глава , оглежда се и пак далдисва в снега)
Я да видим покрай елхата в офиса какво интересно има:
Аз имам малко, сладко пуделче, ее на снимката е още бебенце, но и сега горе-долу така изглежда![]()
Ето го и Рижко, шотландски боец и пазител на къщата. Студ и сняг не го плашат, в жегите търси дебела сянка, а водата е мокра и не му е по вкуса![]()
Здравейте,да се разпиша и азНие сме малко,като дядовата ръкавичка,ама... Та си имаме едно куче марка Люлинско-кавказки лабрадор
-малко е мешан между кавказка овчарка и лабрадор(не ме питайте как ,стават и такива работи,нали знаете любовта е сляпа
),но пък е много красив.Имаме си една прекрасна копринена черна мацка,порода Ала мазето на блока
и най-нови и малък член на глутницата е една откачена,но много красива кучка порода Красноселски коферман.Както разбирате всичките бяха уличници,така де бездомни и сърце не ни даде да ги оставим на улицата,та сега вкъщи е веселба!!