Моля кажете своето предпочитание за марка за gsm.
Най-доволен съм от SonyEricsson (като възможности и интерфейс)
Аз лично съм със Samsung и съм много доволен и като цена и като качество.Преди бях с Нокиа за два пъти по малка цена от Самсунга и поне 4 пъти по малко качество.Има си сичко камера на 1.3 megapixela вградена памет на 96 mb,java игри и т.н. а също така е изключително здрав, цената му е 500 лв - според мен е доста приемлива като за такива опции
MIDNIGHT, "Panasonic" не е ли марка и на GSM? Въобще, доста марки си пропуснал... И "Ericsson" се пише с двойно "s".
Е да съгласен съм с теб иво но може да съм имал предвид да се гласува само между тези марки
Засега от Сименс съм най доволен. Е вярно че вече ГСМ-ми сименс няма. Вече са BENQ с надпис Сименс. От Сони ериксон съм най-недоволен. Нокиата е хубава, но е по неудобена за работа от Сименса.
от всички марки има модел който ми харесва,и от всички марки има модели който никога не бих купил,сега сласувах за NOKIA защото съм с тази марка
Имам SonyEricsson и 3 Nokii и 4 та апарата работят перфектно . С удобно меню.
А за сименс от 5 тела до сега не попаднах на читава бройка , те са малко на късмет да не говорим че са с тиха слушалка.
От ггледна точка на мъжки бизнес телефон - Nokia 6310i, несравнима батерия и надеждност!Иначе съм фен на мобилните телефони с марка Sagem, но за горните цели само вехтия 6310i.
@hard -6310i беше мъжки бизнес телефон преди 3-4 години.През 2006 бизнес са телефоните компютри с офис пакет,видео конферентни възможности,електронно банкиране,интернет браузери през GPRS или WiFi.Възможностите за гледане на телевизия не са толкова бизнес ориентирани но не пречи да ги има
Аз не робувам на марките а на възможностите на телефона.В момента съм с Нокия 6680 и съм доволен в общи линии.Имал съм СЕ,Нокия и Самсунг телефони ,а сега съм се насочил към Q-tek моделче да видим и тази марка какви възможности има.Поне според впечатления и на хартия са впечатляващи поне докато не дойде N92 на цени по-малки от лек автомобил ще съм с нея.
За GSM апарат (от по-широка разпространените на нашия пазар) признавам само Nokia - всичко друго си е ТНТМ и художествена самодейност!
Абсолютно си прав visible, вехта си е 6310i. За сега само с него мога да проведа над час разговор обаче и да забравя кога за последно е зареждан
Това е ТЕЛЕФОНЪТПървоначално публикувано от BerkStock