Резултати от 1 до 4 от общо 4

"КейбълТел" - силата на монопола

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Junior Member
    Тук е от
    May 2005
    Мнения
    119
    #1

    "КейбълТел" - силата на монопола

    Както всяка одисея, така и моята започва с липсата на нещо... В случая - ПАК няма кабелна.
    Цял ден у дома няма никой и не ми пука има ли или няма, но когато се прибера от работа се очаква да седна пред телевизора... Да, ама не! Точно тогава се оказва, че кабелна ПАК няма... Но това не е проблем. Искинският проблем започва в момента, в който решите да потърсите техници, или да се обадите за възникналия проблем.
    1-ви вариант - При последното си посещение на адрес, техникът ме посъветва да позвъня на телефонният номер, изписан на разпределителната кутия - 278009. Посреща ме свободен сигнал... И толкова.
    2-ри вариант - на сайта на "КейбълТел", в раздела за гр.Стара Загора ( http://www.cabletel.bg/?p=contact&id=12 ) са дадени два телефона - 042/603 561; 042/603 571, на които получавам отговор "Избрали сте несъществуващ номер"... Е за чий *** са там!? 3-ти вариант - когато всички опити са ударили на камък, а БТК усърдно си е заделила малка част от семейните ми средства, на обявеният за "национален" 0700 11011 опитах да се обадя, но явно така са уредени нещата, че трябва до първата минута да съм се отказал. Първо се налага да изслушам с кой съм се свързал (ми нали затва звъня?!), за "инглиш" говорящи да натиссна "1", и (най-важното за мен) когато имам технически проблем да натисна "2". Окуражен от женският глас го натискам и в представите ми ме засипват загрижени оператори, техници или каквито и да са там... Да, ама не! Или няма сигнал, или никой не отговаря... Опитах няколко пъти, но със същият завиден неуспех. А, да - телефона ми е цифров, така че не е проблем тоналното набиране...

    Явно в България окрупняването и монопола водят единствено до влошаване качеството на предоставяната услуга... По "светлият" пример на БТК, "КейбълТел" достойно се хваща за хорото! И ако това е фирмената им политика да откажат клиентите на кабелната и да ги изнудят (ах, да - вдигнаха и месечната такса - сигурно щото са си подобрили обслужването?!) да се прехвърлят на цифрова телевизия, методите им са ориенталски... И дори да се прехвърля на цифрова, то това със сигурност няма да е тази, предоставяна от "КейбълТел"!

  2.  
     
  3. prt
    prt е офлайн
    Member Аватара на prt
    Тук е от
    Feb 2004
    Мнения
    650
    #2

    Re: "КейбълТел" - силата на монопола

    Упорствай на 0700 11011.

    Аз имах подобна случка, но на 5-я опит най-сетне се свързах. Изненадващо ми казаха дори, че съм бил звънял и преди...
    Иначе си прав, че старите им тел. номера не работят, и че 0700 дава странни сигнали.

  4. Member
    Тук е от
    Jul 2007
    Мнения
    219
    #3

    Re: "КейбълТел" - силата на монопола

    Ако си на обикновена кабелна спокойно можеш да я смениш, а и при цифровата телевизия кейбълтел не са единствените, но не съм ползвал до сега и не мога да кажа коя фирма е добра. А за обикновените кабелни поне в по-големите градове има доста варианти, така че ако не си доволен - сменяш ги и това е.

  5. Senior Member Аватара на dragozow
    Тук е от
    Dec 2005
    Мнения
    1,304
    #4

    Re: "КейбълТел" - силата на монопола

    Софийския Евроком в квартала тоя месец е същата работа,досега три вечери без кабелна за месеца.Последния път се свързах с неучтива служителка от десетия път и попитах какво става защото им стана навик.Обясни че имали проблеми,късали им кабелите от разни строежи и т.н.Попитах след като прекъсването не е по моя вина дали ще направят корекция в сметката която вдигат всеки месец.Отговори че по договор трябвало да нямаш кабелна 72 часа за да ти намалят от цената(?><!@?)Аз ако нямам 72 часа ще им резна кабела.Та май ще ги разкарам ако продължават,и без това не гледам много.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

Подобни теми

  1. Отговори: 29
    Последно: 29-01-23, 16:48
  2. Отговори: 4
    Последно: 15-01-12, 23:07
  3. Отговори: 6
    Последно: 15-09-10, 17:53
  4. Отговори: 6
    Последно: 07-08-09, 15:02
  5. Отговори: 13
    Последно: 07-06-06, 10:04

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе