Не е много за тука темата , но все пак никога не си купувайте тези боклуци. Освен ако не искате да си играете на тука има - тука нема.
Става въпрос за аудио картите им. Меко казано са гола водица.
Не е много за тука темата , но все пак никога не си купувайте тези боклуци. Освен ако не искате да си играете на тука има - тука нема.
Става въпрос за аудио картите им. Меко казано са гола водица.
Нормално , все пак струват 12 - 15 лева. Не може да се очаква задоволителна работа от такива звукови карти според мен.
Ти драйвер ли нямаше та си им сърдит?
Аз няколко пъти съм слагал такива аудиокарти на компютри и си работят.
И с драйвър и без драйвър са си гола вода. Смених си кутията. Нищо не съм променял. Просто преместих хардуера. И о чудо , Си медията я няма , и няма сила която да я открие. Драйвъра си го имам но при нова инсталация забива на едно място и дотам.
Картата я взех защото тази на дъното отсвири и работеше до нас някакъв базар и имаха само такава.
Повече няма да направя такава грешка.
Слагал съм 5-6 такива карти и до днес си работят добре.Е,не са като креативските,но за толкова пари - толкова
Още утре ще си взема една на Креатив , за около 60 лв и няма да се занимавам повече.
Ако ще вземаш звукова карта за игра , избягвай X-Fi Extreme Audio защото няма хардуерен EAX и товари повечко процесора , иначе за музика и филми е супер.
Не мисля да се "изхвърлям". Тонколоните ми не са нищо особено (2+1 суб ).
Благодаря то stenly , ще го имам предвид.
Мисля да взема това Creative Soundblaster Audigy SE 7.1 24 bit, internal , и да си реша проблемите , надявам се.
Аз съм с C-Media 5.1 бачка без проблем единствено се узорих докато и намерих драйвъри в нета но иначе си е супер ползвам я от около 2 години грешка няма за тези пари и аз съм с 2.1 суб и си е просто супер звука.
C-Media за парите си е идеална карта,ако говорим за наистина кошмарна карта това е Forte Media fm801
X-Fi Xtreme Audio струва към 80 лева , иначе горещо ти препоръчвам ако можеш да си намериш Audigy 2ZS втора употреба. Това е картата. Аз имах втората и след като и се ядосах под Виста я смених за Xtreme Audio-то и май старият ZS беше по-добрият избор.Първоначално публикувано от izwerga
Явно при мен или С - медията е скапана или не се харесват с дъното. Вече си слоожих погоре посочената карта и положението "заспа".
За протокола , четох , че и тази била добра http://www.jarcomputers.com/cgi-bin/...d=SCCHAINAV710 , но нямала хардуерна потдръжка на EAX. Можело да се флашне чипа за софтуерно потдържане но не повече от EAX 2.0 , защото Креатив не позволявали - ? незнайно защо. Явно патента е техен.
Това го видях в един пост от Кладата.
Envy-то за слушане на музика е просто номер1 обаче в игрите е трагедия.