Резултати от 1 до 8 от общо 8

Ако искате "космически" интернет!!!?

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

1. Тук е от
    Apr 2009

Ако искате "космически" интернет!!!?

Един "феноменален" интернет......

Искам да предупредя всеки глупак които случаино има намерение да се абонира за безжичния Интернет на "Глобул"/ "Космоте"/ "Германос".

Ще получи един невероятен ШИТ на наистина невероятната цена от 36!!! , да няма грешка лева на месец!
    За сметка на това получава направо "шеметна" скорост -- една страница се отваря за о/о 10-15 минути , ако въобще се отвори!
    Ю-тюб пък изобщо не зарежда.
    За сведение Компа ми е чисто нов - пакк взет от тях -- Тошиба Сателит на 2Ghz с 2 Гб РАМ.

Просто не се лъжете, аз по принцип знам че Глобул изобщо са мошеници, но тва надмина всичко!!!

Може ли някои да ме посъветва мога ли да си разваля договора с тях, сега е за една година, -- при положение че те изобщо не си изпълняват задълженията..?

Като гледам и други "минати" има, абе изобщо за Глобул и цели раздели да се направят няма да е достатъчно! --
    http://forum.setcom.bg/index.php/topic,30548.0.html

[size=10pt][size=10pt][size=10pt] MAFIA! - BG [/size][/size][/size]

2.  

3. kod
    kod е офлайн
    Administrator Аватара на kod
    Тук е от
    Jul 2000
    Живее в
    София

Re: Ако искате "космически" интернет!!!?

Цитат Първоначално публикувано от Budala089
    Може ли някои да ме посъветва мога ли да си разваля договора с тях, сега е за една година, -- при положение че те изобщо не си изпълняват задълженията..?
    Имаш договор, в него пише условията на договора. Ако смяташ, че не са изпълнени не виждам проблем да поискаш разваляне на договора. Ако не можеш да докажеш, че има неизпълнении клаузи по договора няма как да го развалиш. Какво пише относно минимална скорост на услугата, за която си сключил договор? Има ли въобще упоменато нещо подобно?

4. Super Moderator
    Тук е от
    Dec 2000
    Живее в
    Sofia

Първо, в договора никъде не се споменава за гарантирана скорост.
    Второ, често срещано явление е при 3G мрежите да ти падне скороста с много (явно зависи от натоварване на клетката) Имал съм наблюдения и с трите оператора и едно и също.
    Трето, като си вземаше евтин лаптоп на изплащане от тях и си мислеше, че е на далавера не мрънкаше.

Пробвай нета им на друго място и виж как се държи , лично аз съм стигал до 300-400 к скорости което е задоволително. И си прочети пак договора дали си лимитиран на определени обеми (примерно 5 гигабайта месечен трафик) , защото след това за всеки мегабайт вземат доста добри пари и като отидеш да си видиш сметката и се започва една ....

5. ksm
    ksm е офлайн

Тук е от
    Aug 2005

Една комшийка също като теб се набута с глоболския нет и ме вика да и го оправям действително много е бавен не става за нищо абе мошеници са договора не съм го чел
    Но тя направи следното спря да плаща вноските те и спряха и GSM но тя мина на вивател Знам че и бяха изпратили няколко писма че е нарушила договора но само това

6. kod
    kod е офлайн
    Administrator Аватара на kod
    Тук е от
    Jul 2000
    Живее в
    София

Не е само това, бъди сигурен. Рано или късно ще съжалява, че не е изпълнила задълженията си по договора даже и в разюздана държава като нашата.

7. Senior Member Аватара на glarus
    Тук е от
    Aug 2003

Аз имам също наблюдения над глобулския мобилен интернет, и странното или нормалното при тях е това: в Драгалевци, къща на едно от най-високите места даже и не се закачи. На място където се закача скоростта е малко каляваща нервите. С мтел този проблем е малко отстранен и колкото и да не вярвах можеше даже да се работи нормално.

8.  

9. Super Moderator
    Тук е от
    Dec 2000
    Живее в
    Sofia

Мддаааам, някоя мутренска фирма ще купи лошият и кредит и след време ще цъфнат на вратата едни момченца и ще кажат плащай

10. Senior Member
    Тук е от
    Feb 2003

От друга страна, все пак подписваш едногодишен договор и то за услуга, която трудно ще ти гарантират, поради субективността на доставката - наличието на качествен 3G сигнал и ред други условия.
    Та все си мисля, че е редно, преди човек да се обвърже за 1 година, да попита тук-там, да поиска демонстрация, пък после да се оплаква и да реве как го били ограбили /че нарочно го подмамили и с Лаптоп видиш ли, дето още преди да си му внесъл 1/2 от вноските ще е морално остарял, а докато го изплатиш, вече няма да струва и една лула дребни пари/
    Но така е, лакомата сврака - с двата крака.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

Подобни теми

1. Отговори: 29
    Последно: 29-01-23, 17:48
  2. Отговори: 4
    Последно: 16-01-12, 00:07
  3. Отговори: 6
    Последно: 15-09-10, 18:53
  4. Програма за следене на "интернет активност"
    От triteXa във форум Общ - софтуер
    Отговори: 5
    Последно: 14-07-06, 11:54
  5. Отговори: 13
    Последно: 07-06-06, 11:04

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе