Магазини Зора предлагат много уреди с тази марка! Някой има ли впечатления от нея? Мисля да си закупя печка и пералня. Моля за коментар.
Магазини Зора предлагат много уреди с тази марка! Някой има ли впечатления от нея? Мисля да си закупя печка и пералня. Моля за коментар.
Уцелила си раздела - признавам!Иначе си е марка на Зора, произвежда се основно в китай и незвестно още къде. Посредствено качество, и концепции от преди 10 години.
Оооопс...малииии, увлякох се! Много се извинявам, май докато съм чела и забравих да сменя раздела. Но все пак благодаря за отговора! Разбрах, че не стават от това което ми казваш, затова са и евтинки. ама пуста и беднотия......
Според мен има и по-добри евтини марки като Беко например
Краун не ставатсега ползвам за кратко техен хладилник малък с вътрешна камера, то бива ама той ако не е на максимална мощност не може и лед да направи само студена вода във формичката
![]()
Аз също имам техен хладилник 5-та година. Купих го защото беше най-евтиния който ми върши работа тогава(~ 400 лв за височина 144 см с отделна камера). Купувах го аварийно защото стария беше сдал тотално. Доволен съм.
Купих си фурна за вграждане на CRAWN, два месеца след това при миене изпуснах вратата и стъклото се строши. Обадих се в магазин "Зора" да ги попитам от къде мода да си купя стъкло, те ме пратиха в сервиза. Отидох в сервиза но се оказа че такова
стъкло нямали, отидох в магазина и те ми обещаха че до 20 дни ще ми доставят стъкло. След един месец и много обаждания ми казаха че стъклото било в сервиза, отидох в сервиза и оставих вратичката на фурната. След 2 дни се обадих в сервиза и ги попитах дали ми е готова вратичката а те ми отговориха че нямали стъкло за нея което много ме учуди защото от магазина ми казаха че са доставили стъклото. След още много разправии с магазина и сервиза накрая си направих вратичката от Inox с прозорец. Извода за себе си извадих че не е важно каква марка е уреда а сервиза който го обслужва, и от тогава съм казал че CRAWN и клечки за зъби няма да купя.
Специално фурните Crown са турски Беко-та. Аз в момента се оглаждам за фурни и от евтините най-добре ми изглеждат Мидеа.
Aз искам да попитам дали има нещо общо производителя на тези боклуци с марката Crown която е била на българския пазар пред 25-30 години. Защото имах телевизор такава марка която ми служи 25 години преди да го удари гръм и мога да кажа че превъзхождаше по качество телевизор от същата марка купен преди 2 години.
Онези бяха Krown, май. Струваха торба пари и бяха хай-лукс.
Бяха си и си остават Crown, но това е друга легендална американска марка. Вече част от концерна Harman International, правили са и телевизори до края на 80-те години. Сега са добри в професионалнато аудио.Първоначално публикувано от dmanov
Много легендарни марки от миналото се превърнаха в евтини боклуци.