Резултати от 1 до 10 от общо 10

Марката CRAWN - моля за мнения

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

1. Тук е от
    Oct 2009

Марката CRAWN - моля за мнения

Магазини Зора предлагат много уреди с тази марка! Някой има ли впечатления от нея? Мисля да си закупя печка и пералня. Моля за коментар.

2.  

3. Moderator Аватара на Kasap
    Тук е от
    Oct 2008
    Живее в
    Лудница

Re:Марката CRAWN - моля за мнения

Уцелила си раздела - признавам! Иначе си е марка на Зора, произвежда се основно в китай и незвестно още къде. Посредствено качество, и концепции от преди 10 години.

4. Тук е от
    Oct 2009

Оооопс...малииии, увлякох се! Много се извинявам, май докато съм чела и забравих да сменя раздела. Но все пак благодаря за отговора! Разбрах, че не стават от това което ми казваш, затова са и евтинки. ама пуста и беднотия......

5. Тук е от
    Jul 2009

Според мен има и по-добри евтини марки като Беко например
    Краун не стават сега ползвам за кратко техен хладилник малък с вътрешна камера, то бива ама той ако не е на максимална мощност не може и лед да направи само студена вода във формичката

6. Senior Member Аватара на dragozow
    Тук е от
    Dec 2005

Аз също имам техен хладилник 5-та година. Купих го защото беше най-евтиния който ми върши работа тогава(~ 400 лв за височина 144 см с отделна камера). Купувах го аварийно защото стария беше сдал тотално. Доволен съм.

7. Тук е от
    Dec 2009

Купих си фурна за вграждане на CRAWN, два месеца след това при миене изпуснах вратата и стъклото се строши. Обадих се в магазин "Зора" да ги попитам от къде мода да си купя стъкло, те ме пратиха в сервиза. Отидох в сервиза но се оказа че такова
    стъкло нямали, отидох в магазина и те ми обещаха че до 20 дни ще ми доставят стъкло. След един месец и много обаждания ми казаха че стъклото било в сервиза, отидох в сервиза и оставих вратичката на фурната. След 2 дни се обадих в сервиза и ги попитах дали ми е готова вратичката а те ми отговориха че нямали стъкло за нея което много ме учуди защото от магазина ми казаха че са доставили стъклото. След още много разправии с магазина и сервиза накрая си направих вратичката от Inox с прозорец. Извода за себе си извадих че не е важно каква марка е уреда а сервиза който го обслужва, и от тогава съм казал че CRAWN и клечки за зъби няма да купя.

8.  

9. Moderator
    Тук е от
    Nov 2001

Специално фурните Crown са турски Беко-та. Аз в момента се оглаждам за фурни и от евтините най-добре ми изглеждат Мидеа.

10. Тук е от
    Jun 2008

Aз искам да попитам дали има нещо общо производителя на тези боклуци с марката Crown която е била на българския пазар пред 25-30 години. Защото имах телевизор такава марка която ми служи 25 години преди да го удари гръм и мога да кажа че превъзхождаше по качество телевизор от същата марка купен преди 2 години.

11. Member
    Тук е от
    Nov 2005

Онези бяха Krown, май. Струваха торба пари и бяха хай-лукс.

12. Moderator
    Тук е от
    Dec 2005
    Живее в
    София

Цитат Първоначално публикувано от dmanov
    Онези бяха Krown, май. Струваха торба пари и бяха хай-лукс.
    Бяха си и си остават Crown, но това е друга легендална американска марка. Вече част от концерна Harman International, правили са и телевизори до края на 80-те години. Сега са добри в професионалнато аудио.
    Много легендарни марки от миналото се превърнаха в евтини боклуци.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

Подобни теми

1. Има ли някой с термопомпа GREE/ATC? Мнения за марката?
    От kolev във форум Климатици Hisense, Gree, Chofu, Bard
    Отговори: 1
    Последно: 04-05-15, 12:26
  2. Моля за мнения от разбиращите....
    От portinari във форум Хладилна техника
    Отговори: 4
    Последно: 04-02-12, 13:58
  3. Мнения за хладилник Samsung RT22DASS и изобщо за марката?
    От emogar във форум Хладилна техника
    Отговори: 0
    Последно: 05-09-10, 12:15
  4. Mitsubishi SRK/SRC 35 ZIX-S - моля за мнения
    От Mega във форум Климатици Mitsubishi Electric, Mitsubishi Heavy
    Отговори: 58
    Последно: 27-01-10, 14:56
  5. Моля за мнения
    От tnt във форум Общ - хардуер
    Отговори: 2
    Последно: 20-08-03, 19:12

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе