Страница 2 от 2 ПърваПърва 12
Резултати от 16 до 25 от общо 25

EDIT: Проблема е вече разрешен

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

1. Тук е от
    Jun 2008

Re:Globul твърди, че съм изпратил над 2700 SMS за 2 дни

E това се казва отвратителна история, аз от глобул се отказах мнооого отдавна. От трите ни калпави оператора глобул е най-зле.
    Защо не постъпиш както Mr.TECHNO, вярно че ще имаш излишни разходи по адвокат, но пък може да ги съдиш за неимуществени вреди. Баси тия ти стопяват нервите.

2.  

3. Member Аватара на zhelko
    Тук е от
    Apr 2006

Re:

EDIT: Проблема е вече разрешен, мисля че не е уместно темата да стои в черен списък.

4. Junior Member
    Тук е от
    Sep 2004

Тези които говорят за съд да знаят как ще се развие делото. Мобилният оператор представя справка от тяхната система за отчитане на плащанията. Справката е подписана от старши отговорник на системата, който е свидетел в съда. На базата на този документ съда решава в полза на оператора.
    Това е.

5. Senior Member
    Тук е от
    Aug 2002

Цитат Първоначално публикувано от antonfx
    Тези които говорят за съд да знаят как ще се развие делото. Мобилният оператор представя справка от тяхната система за отчитане на плащанията. Справката е подписана от старши отговорник на системата, който е свидетел в съда. На базата на този документ съда решава в полза на оператора.
    Това е.
    Този свидетел може да бъде опроверган с чиста математика в съда !

6. Junior Member
    Тук е от
    Sep 2004

Цитат Първоначално публикувано от Mr.TECHNO
    Този свидетел може да бъде опроверган с чиста математика в съда !
    Съда не разбира от математика. Той работи с документи. Такава е реалността. Вече съм се борил с Мтел в съда и знам.

7. Senior Member
    Тук е от
    Aug 2002

Цитат Първоначално публикувано от antonfx
    Съда не разбира от математика. Той работи с документи. Такава е реалността. Вече съм се борил с Мтел в съда и знам.
    съдът взема под внимание всички разумни тези и доказателства
    Айде се опитай да убедиш съдия че в рамките на 48 часа си пускал на всяка минута и 25 секунди по 1 смс, без почивка , без сън , без храна , без никакво спиране
    Аз съм сигурен че ако дадат награда от 1 милион за този който успее да мине 2700 смс-а за 48 часа само на един номер , няма кой да го спечели.

8.  

9. Senior Member
    Тук е от
    Oct 2004

Не ми стана ясно какъв е телефона и дали няма шаблони за СМС-и или пък папка Изпратени. Защото ако има такива, то изпращането на СМС-и може да става МНОГО бързо!
    По-горе се спомена за празен номер на първия контакт. Пояснявам за тези, които се чудят - при повечето модели на Нокия с джойстик (или еквивалента му от 5 бурона), натискането на джойстика или средния от тези 5 бутона 6 пъти изпраща празен СМС на първия номер от контактите: 1-вия път - Messages; 2 - Create message; 3 - Text message; 4 - Send, 5 - Search; 6 - Select. Така ако контактът няма номер, дава съобщение, ако има - изпраща. Но това означава, че 125 е първия номер в листата ти и че си седял на незаключена Нокия поне половин ден....

10. Senior Member Аватара на glarus
    Тук е от
    Aug 2003

Цитат Първоначално публикувано от emos
    Не ми стана ясно какъв е телефона и дали няма шаблони за СМС-и или пък папка Изпратени. Защото ако има такива, то изпращането на СМС-и може да става МНОГО бързо!
    По-горе се спомена за празен номер на първия контакт. Пояснявам за тези, които се чудят - при повечето модели на Нокия с джойстик (или еквивалента му от 5 бурона), натискането на джойстика или средния от тези 5 бутона 6 пъти изпраща празен СМС на първия номер от контактите: 1-вия път - Messages; 2 - Create message; 3 - Text message; 4 - Send, 5 - Search; 6 - Select. Така ако контактът няма номер, дава съобщение, ако има - изпраща. Но това означава, че 125 е първия номер в листата ти и че си седял на незаключена Нокия поне половин ден....
    Това аз го писах и ми се е случвало не еднократно докато не си направих празен номер първият контакт.

А колегата никъде не пише за това което го питаме, както и няма ли лимит на разговорите тази карта. Глобул имаха някакъв странен лимит от 30 или 50 лева.

11. Senior Member
    Тук е от
    Aug 2002

Цитат Първоначално публикувано от zhelko
    Телефона не е с операционна система, нямам записан в указателя номер 125, още по-странното е че 125 се явява служебен номер на Глобул.
    @emos мисля че е казано, а и 2700 както каза @FearMe са си бройка
    ако през тези 48 часа имам поне 10 входящи и изходящи разговора над 1 мин , бройката СМС на мин, се увеличава.

12. Member
    Тук е от
    Sep 2003

2700 трудно се изпращат от човек, ръчно, и далеч по-лесно автоматизирано, шаблони, софтуер, по грешка.... има начин, това не е оправдание в съда

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 2 от 2 ПърваПърва 12

Подобни теми

1. Продавам зелен лазер 100mW
    От uhb57 във форум Приключили продажби
    Отговори: 2
    Последно: 18-08-11, 15:56
  2. Отговори: 9
    Последно: 28-04-10, 08:28
  3. Челопечене в страх и Взривове
    От Mr.TECHNO във форум Коментирай новина
    Отговори: 29
    Последно: 06-07-08, 15:37
  4. Проникване в модем на Кейбълтел >?!>
    От icemans във форум Технологии
    Отговори: 5
    Последно: 13-06-07, 23:50
  5. Отговори: 9
    Последно: 22-07-06, 02:08

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе