Резултати от 1 до 7 от общо 7

Киров клима - пълна безотговорност.

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Junior Member
    Тук е от
    Aug 2008
    Мнения
    91
    #1

    Киров клима - пълна безотговорност.

    Та имам аз запазен час за днеска 9,30 да монтират климатика. Става 10,15 няма ги, звъня в офиса, викат имаме техн.проблем, ей сега идват момчетата. Ми хубаво бе, звъннете една жица, че ще дойдете в друг час, аз съм излязъл от работа и седя и ги чакам. В момента е 11,40 още ги няма. Само, че и мене вече ме няма на мястото дето ще трябва да го монтират. Има други фирми. Това ме навежда на мисълта, че ще претупат работата, щото следобед може би имат друг монтаж.

    EDIT: Току-що ми се обадиха, че са пред вратата...часът е 12,00. Точно 2,5 часа.

  2.  
     
  3. Member
    Тук е от
    Dec 2007
    Мнения
    219
    #2

    Re:Киров клима - пълна безотговорност.

    Отваряш врата, по един в зъбите и затваряш вратата.
    [green] Ще те помоля да ни спестяваш подобни коментари .[/green]

  4. kod
    kod е офлайн
    Administrator Аватара на kod
    Тук е от
    Jul 2000
    Живее в
    София
    Мнения
    9,247
    #3

    Re:Киров клима - пълна безотговорност.

    Не че е приятно, но чак толкова зор за закъснение...
    Пукнали са гума например хората. Или 2/3 от колегите им са в отпуска и не могат да смогнат на графика... Случва се, важното е да направят качествен монтаж.

  5. SAGE
    Guest
    #4

    Re:Киров клима - пълна безотговорност.

    Явно valerko е от малкото хора, които никога нямат проблеми, досега никъде не е закъснявал, винаги когато е обещавал нещо го е правил в обещания срок (без значение дали има зависещи или независещи от него причини). angel
    Мнението му е преди повече от месец и половина, за това време можеше да напише дали е доволен от монтажа или да продължи с критиката.

  6. Senior Member
    Тук е от
    Dec 2009
    Мнения
    1,702
    #5

    Re:Киров клима - пълна безотговорност.

    Сериозните хора, когато се възпрепятстват от независещи причини се обаждат по телефона да се извинят и да променят уговорката, иначе се чита за вързана тенекия.

  7. Junior Member
    Тук е от
    Aug 2010
    Мнения
    13
    #6

    Re:Киров клима - пълна безотговорност.

    Живеем в 21 век има мобилни телефони покритие има на 99%.Като се закъснява за уговорена среща елементарно е да се обадиш. Защо все трябва да се търпи тази безотговорност? Всичките ни проблеми са от тази прословута толерантност.
    Аз също пострадах от едни монтажници на климатици във Варна. Уговорка да ги чакам в 9:00 на определено място за да им покажа пътя. В 9:15 ми се обаждат от фирмата, че ще закъснеят 30-35 минути. След 30 мин ми се обажда единия от монтажниците, че ще закъснее 25-30 мин. В 10:15 пристига завеждам до кооперацията, стоварваме външното и вътрешното тяло, качваме ги заедно в къщи. Почесва се по главата и ми казва , че ще отиде да вземе колегата си и след 30 мин ще дойдат. В 11:00 му се обаждам да разбера какво става казва че ще закъснеят не може да каже колко.Тогава се усещам че са поели друг монтаж и ми разиграват театър. Отивам на работа. Жена ми ми каза че дошли в 13:00 . Кабелите и тръбите ми са монтирани предварително вкопани. Уговорихме се да монтират така че да не се налага мазане и боядисване след тях. Понеже ме нямаше при монтажа са си го монтирали както им е най-лесно и като се върнах трябваше да оправям поразиите след тях. Слава богу климатика работи.
    Аз също съм занаятчия - продавам и монтирам принтери с които се маркират капачките на мин.вода, бира, безалкохолни със срока на годност. Когато има уговорка тя трябва да се спазва с цената на всичко. Има форсмажорни обстоятелства и те трябва да се казват(обажданията по телефона и честност преди всичко)

  8.  
     
  9. Member
    Тук е от
    Dec 2010
    Мнения
    531
    #7

    Re:Киров клима - пълна безотговорност.

    Да потвърдя и аз мнението, че не трябва да търпим такава безотговрност. Да дойдат 2-3-4 часа след уговорката?!?!? Да случва се закъснение, но да предупредят по телефона. Занимавам се с друга дейност, пак е свързана с посещение в дома, офиса и прочие. Когато видя, че ще закъснея с 10 минути се обаждам да предупредя. Предварително се обаждам. ане като минат 10 минути. Иначе се случва я ПТП, я спукана гума и по-сериозно забавяния, тогава ги питам дали направо не искат за някои от следващите дни. Тогава просто има отстъпка от цената.
    Като тия Киров Клима знам, че ги има много, но не трябва се търпят.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

Подобни теми

  1. Firefox 4 пълна боза
    От Compare във форум Общ - софтуер
    Отговори: 18
    Последно: 18-04-11, 10:05
  2. Store.bg - Пълна загуба на време...
    От kod във форум Черен списък
    Отговори: 0
    Последно: 02-02-09, 16:26
  3. Пълна излагация!!!
    От TIMBERLAKE във форум Климатици Fujitsu, General Fujitsu, Fuji Electric
    Отговори: 0
    Последно: 25-10-08, 00:34
  4. "THE VILLAGE" - Пълна селяния...
    От IvO™ във форум Музика, филми и театър
    Отговори: 1
    Последно: 22-12-04, 09:57

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе