Първоначално публикувано от
dragozow Здравейте, на 02.09.2010 Чез София ми спря тока за неплатена сметка за месец април същата година. Плащам от години сметките си през разплащателна сметка на ДСК. За въпросния 4-ти месец не е имало наличност в сметката. След това са си взели пари за следващите три месеца без да си вземат старото задължение. Служителката по телефона ми обясни че след като не е имало наличност за задължението, спират да подават информация на банката за старите такива и се виждат само новите. Имам бебе и не мога без ток и час. Не е редно да може да се плати нова сметка ако има неплатена стара. Смятам че Чез София го прави това с единствената цел да събира въпросната такса 40 лв. от клиентите. В пощата не получавам писма със сметки, пощальоните обикновено хвърлят писмата накуп и половината се губят. Въпросната сметка и таксата за повторно включване платих час след като ми спряха тока на каса на Easypay в мол София. Пуснах и една жалба до КЗП да видим какво ще кажат. Пиша го не да се жалвам,а да се видят пропуските които правят умишлено.