Резултати от 1 до 4 от общо 4

Булсатком - некоректен доставчик на интернет!

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Member
    Тук е от
    Aug 2009
    Мнения
    286
    #1

    Булсатком - некоректен доставчик на интернет!

    Преди известно време един от интернет доставчиците в гр. Пазарджик ("Ситилан"), бе закупен от "Булсатком".
    Като за начало свалиха леко цените (1-2лв.) на различните абонаментни планове, на за сметка на това влошиха, качеството на услугата.
    От началото на м. Март, освен качеството на услугата е влошено и обслужването, както може би и отношението към клиентите!

    Днес към 16ч. ми се обажда техен техник по телефона и ми казва, че е пред дома ми и трябва да ми смени настройките на рутера. Обяснявам му, че съм в командировка на 150 км и по-рано от 21ч. не мога да се прибера. Ами в такъв случай фирмата щяла да ми спре нета, а от него нищо не зависело. Прибирам се и наистина няма нет!
    Е, нормално ли е да не те предупредят по някакъв начин, поне предния ден? Може би, клиентите им би трябвало да не са ангажирани, но ако са на работа, да избягат ли (последиците от това) или, както в случая с мен, трябва да зарежа всичко и да литна за да съм им на разположение?!? Иначе могат да се обаждат и да предлагат псевдопромоции.

    Интересно, при създалата се ситуация, тази смяна на настройките с какво ще подобри услугата? Защото миналия месец пак сменяха настройките. Пристигнаха 2 техника, въртяха се около 30 мин, не можаха да се оправят и повикаха техен колега с нетбук (Защо ли ходят без техническо оборудване да работят?!?). Дочакахме въпросния колега, а той още с влизането, без да се е огледал и поздравил даже, възкликна:" Къде е тоя умрял рутер?" В първия момент не повярвах, че е истина. Попитах го кой е, къде е влязъл и кога видя техниката за да стигне до това мъдро умозаключение. Това, както и да е. От там започнаха мъките - постоянно прекъсване на нета. След седмица ядове, занесох рутера в офиса на "Ситилан", върнаха му старите настройки и ми обясниха, че някои рутери не можели да работят с новите настройки. Е каква е гаранцията, че сега всичко ще е наред?

    За обезщетение за периода на невъзможност да се ползва услугата не може и дума да става. Това, че съм си предплатил таксите, изглежда не е от значение за фирмата. За какво да оставам техен абонат?

  2.  
     
  3. Novice
    Тук е от
    Dec 2009
    Мнения
    1
    #2

    Re:Булсатком - некоректен доставчик на интернет!

    Същите проблеми ги имам и аз с рутера ми докато бяха ситилан с години съм бил към тях и бях доволен,сега откакто са булсат ком трият мак адреси без предупреждение имат лимит на мак адресите максимум 3броя, и си пратих рутера на ремонт заради тах!Отгоре натова ме вбесиха като трябваше да си добавя втори мак адрес по телефона по принцип при нормален доставчик само им казваш затваряш телефона и чакаш 5 мин и готово, а тези ме караха да съм им го издиктувал имаха проблем не можеха да го добавят осъмниха се в мене разговора се разпадна после втори път се обадих пак над 10 мин мъки с тях пак се разпадна разговора и ми писна. По принцип живея в София интернета е за родителите ми и с такива проблеми те не могат да се справят,трябва аз да помагам. И сега си търся нов доставчик няма да е телекабел, няма да е булсатком, нито киберком, нито близоо,към всички тия съм бил и са пълни аматьори.

  4. Member
    Тук е от
    Dec 2004
    Мнения
    323
    #3

    Re:Булсатком - некоректен доставчик на интернет!

    За съжаление сте прави за "новия" интернет доставчик в Пазарджик. Не смятам да навлизам в подробности, а само с няколко думи: изсраха се на метеното!
    Преди имаше пиринг, но булсат го махнаха веднага, щом купиха Ситилан. Какво ли им пречеше?
    Вече май няма голямо значение кой ще ти е доставчика в града - казвам "май", защото не съмпробвал скоро Елкомп (от времето на модемите :-))

  5. Novice
    Тук е от
    Sep 2012
    Мнения
    1
    #4

    Отговор: Булсатком - некоректен доставчик на интернет!

    HEROS net e naj-nekorektniqt dostavchik wyw Varna. Po4ti cqla Varna blizo 1 sedmica e bez internet,a si pla6tame za uslugata m/uvremenno. Bqgajte ot tqh!!!!

    Моля, пиши на кирилица!
    И темата е за Булсатком, а не за Херос Нет
    kod

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

Подобни теми

  1. Интернет доставчик
    От vanio_93 във форум Технологии
    Отговори: 15
    Последно: 29-09-12, 18:20
  2. Въпрос за интернет доставчик
    От cipollini във форум Мрежи
    Отговори: 4
    Последно: 18-03-11, 14:02
  3. Относно интернет доставчик
    От sssaaa във форум Мрежи
    Отговори: 5
    Последно: 14-09-10, 17:59
  4. интернет доставчик
    От ilhanbg във форум Мрежи
    Отговори: 4
    Последно: 30-08-05, 17:22
  5. Да станеш доставчик на интернет.
    От Black Admiral във форум Мрежи
    Отговори: 17
    Последно: 25-04-05, 15:42

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе