Re:AMIK-Inter / АМИК-Интер - Скапана Фирма, Скапано Обслужване, Скапана Стока
Тези определено не са в час...
Оплакването публикувано от мен и после от dragozow също са изтрити без никакво обяснение!
Ебати нахалните пичове, наистина не заслужават да ги оставяш намира :(
Защо не отделиш време и да пратиш на КЗП снимка на касовия документ, с който си закупил шкафчето, придружено от снимка на изгнилите панти и обяснение за отказа да ти бъде ремонтирано безплатно?
Не е толкова времеотнемащо, а AMIK-Inter / АМИК-Интер определено заслужават малко главоболия.
ПС - Ето, че няколкото поста във Facebook раздвижиха темата. Ето искане от страна на Амик-Интер, с което съм напълно съгласен:
Tanya Ivanova Моля ако имате забележки или похвали към продукцията на АМИК-Интер на всяка мебел произведена от Нас има стикер със нашата марка показвайте го, тъй като на пазара има фирма която е имитатор на продукцията на АМИК-Интер.
Ще помоля Shmi да добави снимки на платежния документ, както и ако има такъв стикер - и негова снимка.
ПС - пак ми изтриха коментарите, в които обяснявах, че ще получат исканите снимки. Почва истински да ме дразни това поведение. :2guns:
ПС2 - Shmi, убеден съм, че шикалкави и се чуди какво да си изсмуче от пръстите. При това качество е явно, че не може да има фирма имитатор, но ми е интересно как ще реагира след като получи исканите снимки. Наистина ще съм ти благодарен ако добавиш снимки и на стикера и на касовата бележка за да довършим темата окончателно. После на КЗП можеш да пуснеш линк към нея направо.
Да, да, и един мърмот... Сега и имитатор си измислиха. Не става дума за никакво менте, шкафът е закупен от тях - разглеждайки сайта им дори разпознах гаражчето, от което си го взехме.
Разбира се, че ще снимам всичко нужно, но документите няма да мога да покажа още тази вечер - извън София са, но за щастие утре или най-късно в неделя ще ми ги донесат. Ще се постарая обаче да снимам още днес шкафчето с логото им!
Сериозно се замислям за КЗП! Съвсем на лапнишарани взеха да ни правят!
Цитат:
Първоначално публикувано от КрИс
ПС2 - Shmi, убеден съм, че шикалкави и се чуди какво да си изсмуче от пръстите. При това качество е явно, че не може да има фирма имитатор, но ми е интересно как ще реагира след като получи исканите снимки. Наистина ще съм ти благодарен ако добавиш снимки и на стикера и на касовата бележка за да довършим темата окончателно. После на КЗП можеш да пуснеш линк към нея направо.
Направо ме е срам, че съм им клиент! Най-вероятно ще замлъкне или ще изстреля някоя подобна глупост. Честно казано вече дори да ми предложат някакво гаранционно обслужване, едва ли бих се възползвал - с такива хора дори не искам да контактувам.
Цитат:
Първоначално публикувано от Shmi
Да, да, и един мърмот... Сега и имитатор си измислиха. Не става дума за никакво менте, шкафът е закупен от тях - разглеждайки сайта им дори разпознах гаражчето, от което си го взехме.
Разбира се, че ще снимам всичко нужно, но документите няма да мога да покажа още тази вечер - извън София са, но за щастие утре или най-късно в неделя ще ми ги донесат. Ще се постарая обаче да снимам още днес шкафчето с логото им!
Сериозно се замислям за КЗП! Съвсем на лапнишарани взеха да ни правят!
Направо ме е срам, че съм им клиент! Най-вероятно ще замлъкне или ще изстреля някоя подобна глупост. Честно казано вече дори да ми предложат някакво гаранционно обслужване, едва ли бих се възползвал - с такива хора дори не искам да контактувам.
Цитат:
Първоначално публикувано от ops5
То тея панти нека се раздухат, повече хора да научат какви са им продуктите на Амик.
Ами не могат да не усетят ефекта по приходите си.
И ще спрат да слагат панти от 0,70 лв.
Фирмата АМИК-Интер е на пазара от 1994 г. и се е наложила като коректна с клиентите а това че Вие не сте ни потърсили е Ваш проблем
_________________________________________________[color=red]слети поредни публикации на: [time]1308924957[/time]_________________________________________________
Цитат:
ПС - Ето, че няколкото поста във Facebook раздвижиха темата. Ето искане от страна на Амик-Интер, с което съм напълно съгласен:
Tanya Ivanova Моля ако имате забележки или похвали към продукцията на АМИК-Интер на всяка мебел произведена от Нас има стикер със нашата марка показвайте го, тъй като на пазара има фирма която е имитатор на продукцията на АМИК-Интер.
Ще помоля Shmi да добави снимки на платежния документ, както и ако има такъв стикер - и негова снимка.
ПС - Лелката пак ми изтри коментарите, в които й обяснявах, че ще получи исканите от нея снимки. Почва истински да ме дразни това поведение. :2guns:
Пак повтарям нецензурния език не е начин да се провежда диалог
Цитат:
Първоначално публикувано от heli2000
Фирмата АМИК-Интер е на пазара от 1994 г. и се е наложила като коректна с клиентите а това че Вие не сте ни потърсили е Ваш проблем
Това, че писах в страницата Ви, не се брои? Трябваше да дойда на крака с кутия бонбони в офиса Ви, може би? :) Тогава сигурно щяхте да ме обявите за неграмотен, че не съм си прочел гаранционната карта...
Цитат:
_________________________________________________[color=red]слети поредни публикации на: [time]1308928500[/time]_________________________________________________
Сега разбрах защо сте толкова яростни срещу АМИК-Интер предайте много поздрави на фирма Викард
Последното освен, че е смешно като твърдение (предвид снимковия материал, който съм представил и ще представя), не е ясно и към кого е насочено. :)
Цитат:
_________________________________________________[color=red]слети поредни публикации на: [time]1308942900[/time]_________________________________________________
Откога фирма Amik-Inter е на пазара, повярвайте ми не е интересно за никого тук.
Че не е коректна е ясно видимо от темата. Коректният и по-важното интелигентният търговец не трие публичните мнения на клиентите си, а се опитва да защити позицията си!
Продължавате да се държите арогантно и отблъскващо. Би следвало да сте наясно, че сте продали боклук - снимките са достатъчно показателни. Не сте реагирали когато е било необходимо адекватно и продължавате да не го правите...
Вместо да предложите на ощетения си клиент експресна помощ, пишете безмислени постулати колко коректна е фирмата, че и забележки правите как се провежда диалог.
Искам да уточня - в темата досега нямаше диалог, а монолог и то по ваша вина...
А подмятката с тази фирма Викар... предполагам, че пишещите тук, колкото Амик-Интер, толкова и Викар са чували преди тази тема.
Не знам как да го напиша за да ме разберете - обслужете клиента си и му подменете пантите възможно най-бързо - би следвало да сте си изяснили, че всякакво забавяне трупа още и още негативи във вашия двор...
Това му предложих да се обади по телефона и да се реши проблема има всичко необходимо за връка с нас.
ОК, това би бил добър завършек на тази поизнервена тема.
Надявам се другата седмица Shmi да я приключи с два реда, че проблема е решен.
Все пак, не мога да не вметна и една забележка.
Facebook е и средство за комуникация, а не само за реклама.
Така че, клиентът ви вече е направил това, което му предлагате - свързал се е с вас и е споделил за проблема си! При което вие не сте взели никакви мерки, а сте игнорирали оплакването...
Надявам се, че оттук нататък ще действате по-адекватно.
6 Прикачен файл(ове)
Цитат:
Не знам как да го напиша за да ме разберете - обслужете клиента си и му подменете пантите възможно най-бързо - би следвало да сте си изяснили, че всякакво забавяне трупа още и още негативи във вашия двор...
КрИс, най-напред искрено ти благодаря за това, че вземаш проблема присърце и за действията ти в тази насока, но пантите писах, че вече си ги смених сам, така че подмяна не е необходима. Самия аз бях забравил за цялата сага покрай шкафа (публикацията ми е от месец април), но темата беше повдигната пак. Ако трябва да съм честен, цялостното изпълнение е много слабо - малко по-късно ще кача снимки например на огледалото, по което също вече има зачатъци на деформация... Луничките са ясни.
Цитат:
Това му предложих да се обади по телефона и да се реши проблема има всичко необходимо за връка с нас.
Нека уточним, че не сте ми предлагали нищо. :wink:
Edit: Ето и снимки на: логото, сменените панти (ръждата така и не успяхме да изчистим) и огледалото (не се вижда добре, заради светкавицата).