Страница 1 от 3 123 ПоследноПоследно
Резултати от 1 до 15 от общо 42

AMIK®-Inter

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Member Аватара на Shmi
    Тук е от
    Mar 2007

AMIK®-Inter

Здравейте,

Виждам, че във форума има хора, които обзавеждат жилищата си, затова реших да споделя впечатленията си от фирма AMIK®-Inter (http://www.amik-inter.dir.bg/) и по-специално от продуктите им за баня.

От въпросната фирма закупихме за банята си шкаф с мивка и огледало - мебел, която би следвало да е водоустойчива. Какво се случва обаче - още през първите няколко месеца ръждата тръгна първоначално по дръжката на долния шкаф, после се пренесе и вътре в него. Резултатите са: дръжката е демонтирана, защото беше буквално цялата в ръжда, а преди няколко дни и едната от пантите на вратичката изгни и се счупи. Това е след едва година употреба. В момента се опитвам да си намеря от същия модел, за да си ги сменя. Уви, без резултат досега. През това време в банята настана страшна мръсотия - място, на което би следвало да ни е приятно, предвид желанието, с което сме я обзавели. Ръждата е тръгнала дори по луничките на горния шкаф. Дори в хола сме си сложили такива с неръждаеми цокли, а тези юнаци праснали ръждавейки в банята...
    Най-интересна беше реакцията във фен страницата им във facebook - когато написах накратко по-горната история, post-ът ми беше изтрит, а аз изритан с ban. Явно не търпят на критика.
    Към мебелта има гаранция, която обаче се отнася само до... PVC частта. Колко удобно...

Цената: 750 лева. Сами преценете дали си заслужава. Разгледайте и снимките. :rolleyes:
    Прикачени изображения Прикачени изображения

2.  

3. Member
    Тук е от
    Dec 2010

Re:AMIK®-Inter

Цитат Първоначално публикувано от Shmi
    Най-интересна беше реакцията във фен страницата им във facebook - когато написах накратко по-горната история, post-ът ми беше изтрит, а аз изритан с ban. Явно не търпят на критика.
    Към мебелта има гаранция, която обаче се отнася само до... PVC частта. Колко удобно...

Еха, за качеството не се учудвам, на доста неща съм се нагледал вече. Но за реакцията им - бих ги насолил хубаво в 30-на форума, ако не и повече.

4. Member Аватара на Shmi
    Тук е от
    Mar 2007

Първоначално си го помислих и аз, но после реших, че с дребни мишки не ми се занимава. Междувременно си намерих и панти.

5. Member
    Тук е от
    Nov 2008

Първоначално си го помислих и аз, но после реших, че с дребни мишки не ми се занимава. Междувременно си намерих и панти.
    Не си прав.Аз не бих ги оставил на мира.
    Бана във фен страницата им във facebook не е проблем.
    Има много онлайн проксита , така че продължавай да засипваш профила им с оплаквания.

6. Member
    Тук е от
    Dec 2010

След поредна среща и разговор с отдел рекламация в магазин Лабиринт реших вчера да си говоря с някой управител вече. Обеща ми в събота проблема да е решен окончателно.

Ако това не се случи, първо ще опиша случая тук в черния списък. А след това горка има майка - няма да има форум и соц мрежа, където да не пиша.

7. Member Аватара на Shmi
    Тук е от
    Mar 2007

Цитат Първоначално публикувано от zaqza
    Не си прав.Аз не бих ги оставил на мира.
    Бана във фен страницата им във facebook не е проблем.
    Има много онлайн проксита , така че продължавай да засипваш профила им с оплаквания.
    Те няма как да ме ban-нат по IP, само по профила.

8.  

9. kod
    kod е офлайн
    Administrator Аватара на kod
    Тук е от
    Jul 2000
    Живее в
    София

AMIK-Inter / АМИК-Интер - Скапана Фирма, Скапано Обслужване, Скапана Стока

Обожавам фирмички на селски дерибеи, които са достатъчно грамотни да си направят страничка и facebook профил, но смятат, че всичко негативно за тях трябва да бъде цензурирано и трито без да им минава през ума, че има куп други островчета, на които човек може да си изплаче мъката и потенциалните клиенти ще прочетат оплакването, независимо от цензурирането.
    Никаква прошка за такива - бой по авторитета им с ръждясалите панти, докато фалират или се научат, че мнението на клиентите им е закон, независимо положително или отрицателно.

Направо ми се плаче като гледам ръждясалите боклуци на AMIK-Inter / АМИК-Интер и ги свързвам с цена от 750лв... И това гарнирано с неизпълнение на гаранция

10. Member Аватара на Shmi
    Тук е от
    Mar 2007

Абсолютно съгласен съм - колко по-цивилизовано щеше да бъде ако просто им се бяха отделили от сърцето 3 лева (толкова струват пантите) и ме бяха поканили да си ги взема от офиса им или още по-добре - да дойдат да ми ги сменят (5 минути работа). Тогава щях да напиша някоя добра дума за тях, вместо да ги "соча с пръст" и да качвам снимки на ръждясали панти по форумите. Но не - ban и една камара изгубени часове в издирване на подходящия размер панти...
    Съвсем скоро приятел ме попита от къде да си вземе шкафче за неговата баня - не можах да му препоръчам, но му казах да бяга далеч от AMIK®-Inter!

11. kod
    kod е офлайн
    Тук е от
    Jul 2000
    Живее в
    София

Постнах една снимка и ругатня във фейсбука им
    Сега и мен ще ме баннат. Някой ако има желание - да последва примера

12. Member Аватара на Shmi
    Тук е от
    Mar 2007

Хехе, видях го (като изляза от профила си няма проблем да отворя групата им) - само едно уточнение: отказ от гаранционно обслужване не е имало, просто гаранцията покрива само PVC частта. Представям си и тя да се беше разлепила...

13. Member
    Тук е от
    Dec 2010

Цитат Първоначално публикувано от КрИс
    Постнах една снимка и ругатня във фейсбука им
    Сега и мен ще ме баннат. Някой ако има желание - да последва примера
    Аз ще те последвам.

14.  

15. kod
    kod е офлайн
    Тук е от
    Jul 2000
    Живее в
    София

Хехе, видях го (като изляза от профила си няма проблем да отворя групата им) - само едно уточнение: отказ от гаранционно обслужване не е имало, просто гаранцията покрива само PVC частта. Представям си и тя да се беше разлепила...
    Това си е отказ... В последно време, фирмата в която работя освен с компютри се занимава и с интериорни врати. Това е все едно да отказваме гаранция за обкова и пантите на вратата, а гаранцията да е само за дървенията. Безумие... не може да стане.

16. Member Аватара на Shmi
    Тук е от
    Mar 2007

Напълно си прав, но в гаранционната карта друго пише - и то явно, защото са много добре запознати какво става с мебелта им след монтаж в баня. В известен смисъл аз съм си виновен, което обаче не оправдава тяхното безхаберие и отношение.

17. kod
    kod е офлайн
    Тук е от
    Jul 2000
    Живее в
    София

Re:AMIK-Inter / АМИК-Интер - Скапана Фирма, Скапано Обслужване, Скапана Стока

Не е точно така... В гаранционната карта може да пише каквото и да е, тя не е задължителен атрибут. Напълно достатъчен е документ за плащане - фактура, касова бележка и тълкуване на действащите разпоредби в страната.
    Просто, тяхната гаранционна карта, с техните условия няма никаква тежест ако човек реши да си търси правата.

18. Senior Member Аватара на dragozow
    Тук е от
    Dec 2005

Аз също кльопнах на стената им написаното от Крис. Не разбрах автора дали се е свързал с тях за проблема, защото може и да му сменят пантите и да няма проблем.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 1 от 3 123 ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Интер Керамик / Inter Ceramic
    От gnf във форум Бял списък
    Отговори: 0
    Последно: 08-05-12, 00:15

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе