AMIK-Inter / АМИК-Интер - Скапана Фирма, Скапано Обслужване, Скапана Стока
Обожавам фирмички на селски дерибеи, които са достатъчно грамотни да си направят страничка и facebook профил, но смятат, че всичко негативно за тях трябва да бъде цензурирано и трито без да им минава през ума, че има куп други островчета, на които човек може да си изплаче мъката и потенциалните клиенти ще прочетат оплакването, независимо от цензурирането.
Никаква прошка за такива - бой по авторитета им с ръждясалите панти, докато фалират или се научат, че мнението на клиентите им е закон, независимо положително или отрицателно.
Направо ми се плаче като гледам ръждясалите боклуци на AMIK-Inter / АМИК-Интер и ги свързвам с цена от 750лв... И това гарнирано с неизпълнение на гаранция :095:
Постнах една снимка и ругатня във фейсбука им :)
Сега и мен ще ме баннат. Някой ако има желание - да последва примера :monster
Цитат:
Първоначално публикувано от Shmi
Хехе, видях го (като изляза от профила си няма проблем да отворя групата им) - само едно уточнение: отказ от гаранционно обслужване не е имало, просто гаранцията покрива само PVC частта. :smiley: Представям си и тя да се беше разлепила... :)
Това си е отказ... В последно време, фирмата в която работя освен с компютри се занимава и с интериорни врати. Това е все едно да отказваме гаранция за обкова и пантите на вратата, а гаранцията да е само за дървенията. Безумие... не може да стане.
Re:AMIK-Inter / АМИК-Интер - Скапана Фирма, Скапано Обслужване, Скапана Стока
Не е точно така... В гаранционната карта може да пише каквото и да е, тя не е задължителен атрибут. Напълно достатъчен е документ за плащане - фактура, касова бележка и тълкуване на действащите разпоредби в страната.
Просто, тяхната гаранционна карта, с техните условия няма никаква тежест ако човек реши да си търси правата.