Резултати от 1 до 4 от общо 4

Айс - А Георгиеви - Адското пътуване

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Member Аватара на Ivan19
    Тук е от
    Jan 2009
    Живее в
    Стара Загора
    Мнения
    241
    #1

    Айс - А Георгиеви - Адското пътуване

    Здравейте! За мое огромно съжаление пак ми се налага да пиша в този подфорум! Този път недоволството ми предизвика пътуването с фирмата за автобусни превози "Айс-А Георгиеви" от Стара Загора. На 11.06.2011 г. пътувахме със съпругата ми от София за Стара Загора с редовната линия на този превозвач от 18.00 ч. Закупихме билети от касата на Централна автогара, като изрично попитах дали не сме закъснели (беше 17.45) и дали има места още. След положителния отговор, закупихме билетите и отидохме на посоченият сектор. И.....неприятна изненада - там ни чакаше микробус с доста хора около него, а шофьорът едвам смести багажа ни с обяснението: "Малко сме зле с мястото". Настанихме се - ужасно тясно - и малко по-късно се оказа, че шофьорът е продал допълнително билети и една дама, която беше закупила 3 дни по-рано билет се оказа без място, а други двама бяха настанени до шофьора. Добре, че пътниците се посместихме - едно момиче седна в приятеля си (и така пътува до Стара Загора) и освободи място за жената. В този момент на всички ни се искаше да знаем телефон, на който да можем да подадем сигнал, но никой не се сети на коя институция можем да се обадим. На следващия ден потърсих сайт на ДАИ, където да подам оплакване, но доколкото прочетох, трябва да се отиде лично до там и да се подаде сигнал. Фирмата "Айс - А" също нямат сайт, където да се опитам да уведомя собственика или управителя. Описах случая в страницата за контакти на Автогара София, но нямам никаква обратна връзка оттам. Не знам дали това е практика за фирмата - да използва микробуси за такъв дълъг път, не знам дали имат право да продават шофьорите билети без да имат връзка с касите на Автогарата, за да не надхвърлят капацитета на превозното средство, не знам, дали беше редно от Автогарата да ни уведомят, че транспортното средство не е автобус (а може те изобщо да не са запознати), но е факт, че останах изключително недоволен от пътуването с този превозвач и със сигурност в бъдеще няма да ползвам услугите му.

  2.  
     
  3. Novice
    Тук е от
    Jun 2011
    Мнения
    1
    #2

    Re:Айс - А Георгиеви - Адското пътуване

    Чета написаното по-горе и все едно някой е писал от мое име!Същия кошмар преживях вчера , едно към едно...Билети се продават както на автогарата, така и от шофьора и става пълен хаос-продадените билети и при нас бяха повече от местата... А за условията не искам да говоря-някакъв ужас в тази жега .За пръв път ми се случва да пътувам при такива условия, дано е за последен!

  4. Member Аватара на Ivan19
    Тук е от
    Jan 2009
    Живее в
    Стара Загора
    Мнения
    241
    #3

    Re:Айс - А Георгиеви - Адското пътуване

    За съжаление явно преживяното от нас пътуване не е било изолиран случай! Аз уведомих Автогара София в страницата им, дано да вземат мерки, за да се осигури комфорта на пътуващите!

  5. Member
    Тук е от
    Dec 2010
    Мнения
    531
    #4

    Re:Айс - А Георгиеви - Адското пътуване

    Цитат Първоначално публикувано от Ivan19
    ... дано да вземат мерки, за да се осигури комфорта на пътуващите!
    Не ми се вярва

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

Подобни теми

  1. Пътуване до о. Крит.
    От blue1 във форум Дъра-Бъра
    Отговори: 0
    Последно: 19-03-13, 22:11
  2. Отговори: 9
    Последно: 04-01-07, 11:35
  3. Пътуване до Украйна
    От ivop във форум Дъра-Бъра
    Отговори: 6
    Последно: 18-07-03, 13:17

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе