Re:Още един шаран в мрежата на Ванко
Цитат:
Първоначално публикувано от Lazar
...И нека правим разлика между техническите умения и новаторството на една личност...
... За това, което умее с двете си ръце и акъла - шапка му свалям...
Ще си позволя да коментирам само това твое мнение. Машините, които е "пипнал" този човек, работят въпреки, че ги е "пипнал", а не благодарение на това, че ги е "пипнал". Това което е направил, с тези машини, е меко казано недоразумение. Мнението ти за него, е много погрешно.
Не съм казал, че работят благодарение на това, че ги е пипнал - в повечето случаи той ползва нови машини. Може и да си прав, ти май го познаваш отблизо. Знам че имахте спорове с него но не съм се задълбочавал.
Цитат:
Първоначално публикувано от geozap
Ще си позволя да коментирам само това твое мнение. Машините, които е "пипнал" този човек, работят въпреки, че ги е "пипнал", а не благодарение на това, че ги е "пипнал". Това което е направил, с тези машини, е меко казано недоразумение. Мнението ти за него, е много погрешно.
Би ли разяснил това на всички, за да няма повече заблудени? Ти имаш необходимите теоретични познания за това.
Тъй като не можем "да пием вода от извора" се въздържам от повече коментари.
Само бих попитал, тези които го възхвалявате, що е то KVR на Данфос и за какво служи.
Второ питане, какво ще стане, ако зимата, отидете на ски за два дни и решите за икономия, да намалите максимално отоплението и оставите подгряването на БГВ. Ще се опитам да го разасня в друга тема, на г-н Харизанов, който има изградена такава инсталация.
Цитат:
що е то KVR
Регулатори на налягане - използват за поддържане на постоянно и достатъчно високо налягане на кондензация, в системи с използване на въздушно охлаждане на кондензаторите.
:offtopic:
geozap нали се сещаш че като задаваш въпроси хората, които не знаят ходят да търсят в google. :)) След това много лесно намират отговори на въпросите ти.
Цитат:
Първоначално публикувано от dkolov
geozap нали се сещаш че като задаваш въпроси хората, които не знаят ходят да търсят в google. :)) След това много лесно намират отговори на въпросите ти.
Хлъц! За малко да се задавя с бирата от тази мъдра мисла!
Отговори много и най-различни. Случайно да разполагаш с научна обосновка на някои от тях или си чешеш пак пръстите в клавишите?
За втори офтопик може да ме накажат, но научните неща не се пишат във форуми дори и да разполагаш с тях. За научни неща си има научни списания. Имам позната, която превежда такива списания, но това вече е интелектуална собственост и не може да се публикува ей така.
Цитат:
Това изречение към мен ли беше насочено?!Смяташ, че тук се спират хора които ей така, убиват време и от тези неща нищо не схващат?!
Хич не сте по темата за Ванко вече.
Цитат:
За втори офтопик може да ме накажат, но научните неща не се пишат във форуми дори и да разполагаш с тях. За научни неща си има научни списания. Имам позната, която превежда такива списания, но това вече е интелектуална собственост и не може да се публикува ей така.
Съвета ми е да и обърнеш повече внимание! Ще е по-полезно и приятно и за двама ви, от писането на перманентен offtopic.
Цитат:
Първоначално публикувано от dragozow
Хич не сте по темата за Ванко вече.
Темата ще стане интересна, ако някой докладва конкретни резултати.
Цитат:
Първоначално публикувано от Lupus
Темата ще стане интересна, ако някой докладва конкретни резултати.
Мисля че засега конкретни резултати не могат да бъдат дадени защото за това е необходимо време и май е по-добре да отидем в раздел дъра-бъра. Разбира се ако някой има да се оплаква може да го прави, ама ние май вече бягаме от темата.
Цитат:
Тъй като не можем "да пием вода от извора" се въздържам от повече коментари.
Само бих попитал, тези които го възхвалявате, що е то KVR на Данфос и за какво служи.
Второ питане, какво ще стане, ако зимата, отидете на ски за два дни и решите за икономия, да намалите максимално отоплението и оставите подгряването на БГВ. Ще се опитам да го разасня в друга тема, на г-н Харизанов, който има изградена такава инсталация.
офф предполагам :
на мене ми е интересно какво ще стане по точка 2
чакам линк към обещаната друга тема.
Spec
SetCombG.com участник
*
Неактивен Неактивен
Публикации: 3028
Само поглеждам да видя какво правиш. Бачкай сега..
Профил Ел. поща Лично Съобщение (Неактивен)
(Без заглавие)
« Изпратени до: ferdi -: 7.12.2010, 14:47 »
Отговори с цитатЦитат ОтговорОтговор Изтрий това съобщениеПремахни
Здравей,откъде си ? Занимавам се с Дайкин от години и мога да кажа,че подовия е перфектното решение за една спалня или детска. Климатика си има и вградена функция "обезвлажняване",така че и това няма да е проблем за теб. Мога да го предложа на цена 1550 лв с монтажа,предлагам и удължена до 6 г гаранция, за 60 лв на година,което включва пълно техническо обслужване на двете тела.
Ако имаш интерес,съм насреща да отговоря на всичките ти въпроси.
Иван Иванов,Интертермо ЕООД
0899 139 408
Не желаех да се включа досега в тази тема но тази оферта ми беше пратена и добре че след като си помислих внимателно си сложих климатик от същата фирма от която си купих и Шарпа.
Знаете ли що не се ФАНАХ?
Беше много "ефтин".Тогава търсих подов и нямаше как да не вържа особенно с тия 6 г.ГАРАНЦИЯ.По добре реален
климатик отколкото нереално празен джоб.
Аз съм един от доволните клиенти на ванко,преди година ми донесе и монтира климатик вече нямам спомени дали съм му дал пари напред или след монтажа ,въпроса ми е ......сега кой да ми поеме профилактиката и гаранцията ???Някой има ли решение по това?Гаранционната карта ми е Интертермо Еоод гр Ловеч ,подписана от иван иванов .