Re:Още един шаран в мрежата на Ванко
Аз също държа да подчертая, че не съм измамен с пари, просто не мога да понасям такива гнусни търгаши на дребно. Излъган бях с много неща, в резултат на което имам 2 климатика без гаранция, единият от който с нерешен проблем, за който ще се наложи да заплатя ремонт преди зимата. Все пак си мисля, че ако Иван още не е избягал при любимата си в чужбина или някъде другаде, все още има шанс да бъде хванат и натикан на тясно, така че колкото повече потърпевши има, толкова е по-голям шанса.
pippo, то май там е проблема, че "любимите" станаха много...една в чужбина, една в София...бах тея любими. Едната вика "То поне да си беше купил една кола, едни гащи...квото и да е...пък аз въобще не разбрах кво направи с твоите пари" Доколкото разбирам, всеки знае по нещо. Дано успеем да се съберем в петък в София и да помислим заедно. Ако има още хора от форума, на които ще им е приятно да се запознаем и изпием по бира, хайде...пишете на лични телефоните и аз ще ви звънна!
Направо да спретнем една мини сбирка на Сетком... отдавна не сме го правили.
Макар че... поводът не е приятен и не знам дали е подходящо.
аз пък противно на всички(не казвам,че лъжете)съм доволен от ВАНКО.беше ми 2 дена на гости,прекарахме си добри и сервизира един боклук-ЕЛИТ(АЗ ИСКАХ ДА ПЛАТЯ),за който дори и пари не ми взе.всеки гледа от своята камбанария,но аз ако кажа лошо за ИВАН,значи да излъжа.
Подобно изказване - всеки гледа от собствената си камбанария, с риск да наруша правилата на форума ни звучи тъпо.
В темите досега има дадени неопровержими доказателства за некоректността на този човек. Това, че ти не си прекаран от него по никакъв начин не омаловажава факта, че е скапан човек.
Цитат:
Първоначално публикувано от КрИс
....
На пържен шаран с бира ли? :))
Цитат:
Първоначално публикувано от КрИс
:offtopic:
Варненската агитка все си намира повод за събиране :) Трябва да се вземе пример от тях :016: :Drinks:
Цитат:
Първоначално публикувано от DUNDURMA
аз пък противно на всички(не казвам,че лъжете)съм доволен от ВАНКО.беше ми 2 дена на гости,прекарахме си добри и сервизира един боклук-ЕЛИТ(АЗ ИСКАХ ДА ПЛАТЯ),за който дори и пари не ми взе.всеки гледа от своята камбанария,но аз ако кажа лошо за ИВАН,значи да излъжа.
Аааа,ти си още в началото на зарибяването.Викни го да ти смени климатика и му дай парите напред пък тогава ще говориме.
Цитат:
Първоначално публикувано от GalinRachev
pippo, то май там е проблема, че "любимите" станаха много...една в чужбина, една в София...бах тея любими
Той сигурно е Убавец :))
Цитат:
Първоначално публикувано от Lupus
На пържен шаран с бира ли? :))
Бирата е лесна, шарана ще трябва първо да го хванете :)
Цитат:
Първоначално публикувано от gnf
:offtopic:
Варненската агитка все си намира повод за събиране :) Трябва да се вземе пример от тях :016: :Drinks:
Верно е така. Може би е и факт заради това, че по-голямата част от агитката се познаваме лично от много години и сме добри приятели.
Ами поканете ни и нас да увеличим бройката. Да не говорим, че лятото е варненски сезон :) Хайде, очакваме датата. А за петък за София...аз все още съм навитак.
Цитат:
Първоначално публикувано от GalinRachev
Ами поканете ни и нас да увеличим бройката. Да не говорим, че лятото е варненски сезон :) Хайде, очакваме датата. А за петък за София...аз все още съм навитак.
Ние си имаме цаца...шаран не ни требе... :016:
Да ама шарана преди да почне да шета по София се подвизаваше във Варна ....
Някой ден като оправя циганията с Иван ще ви поканя на Боженци на агънце :) Даже ейсега ще му напиша един смс "Искащ ли да почерпиш целия форум Сетком? Върни ми парите и идвай и ти на агне във Фенерите" хахах
По-скоро той ще ги събере с парите на някой шаран.