Хм, при подобно описание на закуската... проблемът е и в тези, на които им е допаднало описаното, не само на селяндура собственик...
Горе долу, снимката отговаря на описанието.
Честно казано, от 20 години не съм виждал подобна подигравка.
Хм, при подобно описание на закуската... проблемът е и в тези, на които им е допаднало описаното, не само на селяндура собственик...
Горе долу, снимката отговаря на описанието.
Честно казано, от 20 години не съм виждал подобна подигравка.
Това от сайта на хотела ли е или от друго място?Първоначално публикувано от marinelo
Стана ми интересен случая и разгледах сайта на хотела. Много ми хареса частта, където препоръчват да се разгледат отзивите за хотела в TripAdvisor и БГ хотелите. Интересното е , че всичките 4-5 отзива бяха изключителнис изключение на това на автора на темата. Дали някой се връзва на тази "безобидна" хитрост на собствениците на хотела?
Естествео, че вината си е и в другата страна! Крис, светни ги за цените, щото някои явно си мслят, че в Гърция е без пари.Първоначално публикувано от КрИс
Да в Гърция е еФтино като в БГ, сумите са почти еднакви, но в евро а не в лева
Да де, ама някои чули, недочули разправят наляво, надясно колко евтино било в Гърция. А и се сравняват сравними величини.Първоначално публикувано от joro_bul
При 4 и 5 звездните хотели разликата вече е в пъти и в евро!
Нещата са прекалено относителни за да се сравняват.
Ето, миналата година бях в 4-звезден хотел на първа линия в Парга Гърция, а тази, за същите пари съм в 3-звезден в Лозенец. Ако седнеш на заведение в Гърция и поръчаш калмари, октоподи, риби ще ти е по-евтино отколкото ако ги поръчаш у нас.
От друга страна ако си на квартира в БГ и хапваш дюнери, банички и пълнени чушчици ще ти е в пъти по-евтино отколкото в Гърция.
И двете страни си имат своите плюсове и минуси за почивка там.
Само да кажа че в Турция ( Мармарис - Кушадъси ) първо че е по-евтино от тук , и второ те носят на ръце.
Неприятното е пътя с нощен преход в претъпкан автобус с пренаредени седалки с цел повече пътници.
И като цени са по-добри и като отношение. Там никой не те закача , от страх да не отиде з затвора, кражби в хотела - просто абсурд да влезе човек който не е от там ,а ако изчезне нещо и се оплачеш, персонала го отнася много здраво - глобяват ги и парите се дават на Вас + % от собственика и ред други неща. Хората там работят за имидж. Един да се оплаче от някой от персонала и виновника може и да си тръгне веднага.
В Гърция съм доста недоволен от обслужването на доста места. Не от всички , но в Турция ми хареса повече.
Абе я стигааа-нали съм от гърция ако знаеш местенцата като местен човек е мега евтино и готино. Няма такива излагации, българите трябва да се научим да посрещаме подобаващо, а не само да въртим далаверки
+1Първоначално публикувано от Sotris
Но поне си пиши името на държавата в която си роден с главна буква ...
Първоначално публикувано от Sotris
![]()
Къде например? И колко е това мега евтино? Не е зле да говориш с цифри и примери, иначе голи думи само!Първоначално публикувано от Sotris
Ами там където е роден на о.Родос -спането е почти безплатно(струва стойността на данък имоти+такса смет : 12 месеца), а храната струва толкова колкото и през останалата част от годината когато не почиваш![]()
Точно на Родос има непритни моменти с родните търгаши там. Като вървиш те канят да седнеш , ам ацени не виждаш, като питаш ти казват - марш.
Малаки нещастни. Нямам право да питам ли ?
Сотрис , айде по-конкретно , щото разбираш ли аз мога да кажа че сте най-долната нация в EU , ама само с думи е голословие.
На Родос ми кажи къде е по-евтино , че от доста обикаляне не можах да го намеря а смятам да мина от там , та да знам
Иначе се отплеснахме от темата за родните търгаши.
Почти безплатно ми звучи като, почти девствена - прекрасно! А храната си е така в цяла Гърция.Първоначално публикувано от justify