Стара е, ама... каква е връзката между този факт и темата??
Стара е, ама... каква е връзката между този факт и темата??
Добре, успя да ме убедиш, от лошите съм.
Посипвам си главата с пепел и обещавам да се поправя.
Не само тези са негодници и от pcstore.bg са същите.Поръчах си този диск SSD Intel 520 Series 240GB на изгодна цена от PCStore.bg и ето какво получих :
IMG_20140405_111508.jpg
IMG_20140405_111456.jpg
Поне работи,тествах го и май е о.к./засега/.Поне да бяха споменали,че е втора цедка,но тестван с гаранция и т.н.Педа@и много се навъдиха.
Този пост е редактиран от dudi4ek; 06-04-14 в 01:10.
Досега не знаехме за това , че са ремонтирани ... USB 3 0 SATA Hard Drive Enclosure External Case 2 5" HDD Disk Box Blue | eBay това няма откъде да е тръгнало освен от самите Western Digital ... Как иначе ще може да си поръчаш хиляди бройки ... кои ще има толкова неработещи ... Ако клиента иска и пази комплектацията може да се свърже с нас да му върнем парите .
П.П. Отворих една и изглежда непокътната , няма начин да са ползвани бързо се драскат външно .
Този пост е редактиран от Madj0; 19-05-14 в 17:02.
В интерес на истината не ми се занимава повече да връщам и после да си търся друга кутия, офиса на JMT не ми е на удобно място и последният път като ми доставяха тази кутия в София ми трябваха няколко телефонни разговора и да сляза до доставчика да ми я даде. Не им е изчистена процедурата на JMT за доставки в рамките на София.
На кутията пише че това е харддиск (така че бъдете нащрек когато си купувате каквото и да е), един поглед на човек който се занимава с хардуер е достатъчен да разбере че платката е поправяна. То така стана и при мен, показах го на брат ми и той веднага ми показа съответното място на платката.
Или е имала фабричен дефектВъзможно е да са ти пратили и по погрешка използвана кутийка, но не ми е ясно защо трябва първо да оплювате някоя фирма без да сте действали адектватно - когато на мен се случи звъня или ходя до даденото място. Обикновено ми възстановяват сумата , което ми се е случвало и в JMT и то не за малка сума и се оправям нататък. Голям шум за една мааалка кутийка. :rolleyes:
Както вече писах въпроса е принципен и за мен е важно хората да знаят.
Няма как да са ми пратили по погрешка защото ми я пращаха 2 пъти, първият път опаковката беше празна, като ми я донесоха(върнах я още на доставката) след това човека каза че е проверил и всичко е наред.
Аз лично вече съм много недоволен от JMT защото веднъж вече ми смениха една повредена флашка със същата марка, но 2-пъти по-бавна, тогава ходих и ми върнаха парите. Нямам време и желание да се занимавам с тях повече.
Продължавай да действаш адекватно но не се изказвай за другите без да знаеш всички факти.