Страница 2 от 2 ПърваПърва 12
Резултати от 16 до 24 от общо 24
Like Tree4Одобрявам

Не пазарувайте от JMT

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. kod
    kod е офлайн
    Administrator Аватара на kod
    Тук е от
    Jul 2000
    Живее в
    София

Отговор: Не пазарувайте от JMT

Стара е, ама... каква е връзката между този факт и темата??

2.  

3. Senior Member
    Тук е от
    Aug 2002

Цитат Първоначално публикувано от MitkoS Виж публикацията
    Хайде цитирай ме къде точно ги защитавам.
    Можеш единствено да ме цитираш, че съм пообъркал разсъжденията относно изграждането на позиция (че цената е важна... щото в първия момент си помислих, че са го продали все едно е с диск)
    Не се загледах по картинките и не видях цената и надписа "ново" (всъщност и сега, след заглеждането не го видях).
    Ако там някъде на картинката пише "ново", то продавача е постъпил некоректно, след като предварително е знаел, че това не е ново, а даже е и поправяно. (Да не говорим, че след такава поправка вече не е ясно дали стандарта USB3.0 остава валиден).
    Това си е направо застъпничество. Никъде ама никъде няма такава практика каквато ти пишеш.

4. Moderator
    Тук е от
    Mar 2005

Добре, успя да ме убедиш, от лошите съм.
    Посипвам си главата с пепел и обещавам да се поправя.

5. Senior Member
    Тук е от
    Aug 2002

Добре, успя да ме убедиш, от лошите съм.
    Посипвам си главата с пепел и обещавам да се поправя.
    само с това няма да минеш. Вървиш към каса бира

6. Member
    Тук е от
    Mar 2010

Не само тези са негодници и от pcstore.bg са същите.Поръчах си този диск SSD Intel 520 Series 240GB на изгодна цена от PCStore.bg и ето какво получих :
    IMG_20140405_111508.jpg
    IMG_20140405_111456.jpg
    Поне работи,тествах го и май е о.к./засега/.Поне да бяха споменали,че е втора цедка,но тестван с гаранция и т.н.Педа@и много се навъдиха.
    Този пост е редактиран от dudi4ek; 06-04-14 в 01:10.

7. Member
    Тук е от
    Feb 2012
    Живее в
    София

Досега не знаехме за това , че са ремонтирани ... USB 3 0 SATA Hard Drive Enclosure External Case 2 5" HDD Disk Box Blue | eBay това няма откъде да е тръгнало освен от самите Western Digital ... Как иначе ще може да си поръчаш хиляди бройки ... кои ще има толкова неработещи ... Ако клиента иска и пази комплектацията може да се свърже с нас да му върнем парите .

П.П. Отворих една и изглежда непокътната , няма начин да са ползвани бързо се драскат външно .
    Този пост е редактиран от Madj0; 19-05-14 в 17:02.

8.  

9. Member
    Тук е от
    May 2013

Цитат Първоначално публикувано от Madj0 Виж публикацията
    Досега не знаехме за това , че са ремонтирани ... USB 3 0 SATA Hard Drive Enclosure External Case 2 5" HDD Disk Box Blue | eBay това няма откъде да е тръгнало освен от самите Western Digital ... Как иначе ще може да си поръчаш хиляди бройки ... кои ще има толкова неработещи ... Ако клиента иска и пази комплектацията може да се свърже с нас да му върнем парите ....
    В интерес на истината не ми се занимава повече да връщам и после да си търся друга кутия, офиса на JMT не ми е на удобно място и последният път като ми доставяха тази кутия в София ми трябваха няколко телефонни разговора и да сляза до доставчика да ми я даде. Не им е изчистена процедурата на JMT за доставки в рамките на София.

На кутията пише че това е харддиск (така че бъдете нащрек когато си купувате каквото и да е), един поглед на човек който се занимава с хардуер е достатъчен да разбере че платката е поправяна. То така стана и при мен, показах го на брат ми и той веднага ми показа съответното място на платката.

10. Тук е от
    Oct 2010

Или е имала фабричен дефект Възможно е да са ти пратили и по погрешка използвана кутийка, но не ми е ясно защо трябва първо да оплювате някоя фирма без да сте действали адектватно - когато на мен се случи звъня или ходя до даденото място. Обикновено ми възстановяват сумата , което ми се е случвало и в JMT и то не за малка сума и се оправям нататък. Голям шум за една мааалка кутийка. :rolleyes:

11. Member
    Тук е от
    May 2013

Цитат Първоначално публикувано от player7bg Виж публикацията
    Или е имала фабричен дефект Възможно е да са ти пратили и по погрешка използвана кутийка, но не ми е ясно защо трябва първо да оплювате някоя фирма без да сте действали адектватно - когато на мен се случи звъня или ходя до даденото място. Обикновено ми възстановяват сумата , което ми се е случвало и в JMT и то не за малка сума и се оправям нататък. Голям шум за една мааалка кутийка. :rolleyes:
    Както вече писах въпроса е принципен и за мен е важно хората да знаят.

Няма как да са ми пратили по погрешка защото ми я пращаха 2 пъти, първият път опаковката беше празна, като ми я донесоха(върнах я още на доставката) след това човека каза че е проверил и всичко е наред.

Аз лично вече съм много недоволен от JMT защото веднъж вече ми смениха една повредена флашка със същата марка, но 2-пъти по-бавна, тогава ходих и ми върнаха парите. Нямам време и желание да се занимавам с тях повече.

Продължавай да действаш адекватно но не се изказвай за другите без да знаеш всички факти.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 2 от 2 ПърваПърва 12

Подобни теми

1. Внимавайте с Виваком !!!!!
    От daudebardia във форум Черен списък
    Отговори: 291
    Последно: 02-12-13, 18:22
  2. Електролизни котли - внимавайте!
    От shrekky във форум Отопление
    Отговори: 39
    Последно: 07-04-12, 14:10
  3. ВНИМАВАЙТЕ!!! PayPal крадци на пароли.
    От Vandal във форум Дъра-Бъра
    Отговори: 10
    Последно: 22-05-10, 13:58
  4. Внимавайте във Варна !!!
    От izwerga във форум Коментирай новина
    Отговори: 4
    Последно: 18-07-08, 17:27
  5. Внимавайте какво теглите от Windows Update
    От DeathKnight във форум Windows
    Отговори: 17
    Последно: 03-02-03, 14:42

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе