Абе не е кой знае какво, но човек не се чувства добре след нещо такова. А именно - оставям седем стотака за плочки и кенеф, обаче на казанчето липсва халкичката и бутончето за пускане на водата - нищо и никакво бутонче. Та две седмици след покупката, днес банаяджията ми показва ето това.
Звъня в магазина - не можело да се докаже, че от завода(FAYANS - ей го българското качество) не били сложили пръстенчето с бутона към арматурата, сиреч ми намекват, че вината е моя. ОБАЧЕ, ЗА 21 лв щели да ми продадат един бутона. По принцип струвал 25, ама за мен 21, НЕЩО КОЕТО ТРЯБВА ДА ГО ИМА В ЗАПЕЧАТАНОТО С ТИКСО КАЗАНЧЕ,ПРИ АРМАТУРАТА, КОГАТО ЧОВЕК СИ КУПУВА НОВ ТОАЛЕТ. Явно трябва да се проверява плочица по плочица, болтче и гайчица, когато човек си купува стоки от тези хора.
Все пак не продават домати, влезеш ли в магазин за бани, развързваш кесията, а получаваш ядове като бонус.
Допълнителните впечатления, които принципно са ОК за България са скупчените няколко души за по цигара на входа на магазина, и ужасно мизерния им склад, който представлява подземие на ниво груб строеж с някаква котурка, изградена от кирливи, разнородни, разпадащи се части за работниците. За склада бях чувал и от други хора, но да го видиш на живо си е друго. Всъщност, това нямаше да има никакво значение, само да не си пращаха клиентите там, защото е гнусно.