Странно ми умря връзката към домашният комп, и след като звъннах на ХЕЛП Деска човека нещо промърмори ,че имало някакъв голям проблем и май във Варна няма никaкъв техен нет .........та ми стана интересно дали е истина.
Странно ми умря връзката към домашният комп, и след като звъннах на ХЕЛП Деска човека нещо промърмори ,че имало някакъв голям проблем и май във Варна няма никaкъв техен нет .........та ми стана интересно дали е истина.
Щом пиша значи не е 100% истина. Има пропадания във връзката, но .. кой доставчик може да гарантира тези 99,999% безотказност.
Проблема е че от 4 дни странно зависваше връзката
но днес се прецака - е какво толкова 4 часа нямаше и пак оревахме канала !
Никой не реве бре Насе. Просто ми стана интересно дали е истина.
Проблемът явно е доста по-сериозен. И аз до скоро нямах (София)
Брей , бравос . Как усоя да се свържеш ?? ??Първоначално публикувано от stenly
Предлагаме те за лауреат на някой орден или направо за почетен гражданин на Варна.!!!!
Не успях да се свържа - докато е свободно и трак заето или друга хватка : в момента няма свободни оператори и чакай до я Коледа я Нова година.
Към 15 часа ходих в Бизнес центъра : " е ми господине имаме проблем , като го оправим ще има нет"
И затова непременно склювайте договор за 2 години поне. Желателно е за 10 поне за да не падне им монопола.
Иди се оплачи я на Господ , я на Алах все тая - нет няма.В нормалните държави има компенсация - я вноски, я такси , я безплатно ползване за някой месец тука няма такова положение - плащай и договор за 2 год.
Преди 5 часа и половина модема ми е успял да се закачи обаче вече си имам ново IP което до сега не съм виждал ........до сега всичките IPта на които съм попадал са били 83 или 87 (не помня точно) а в момента е 90.154.146.ххх
Ами какво толкова - имам 2 връзки по 2мб бизнес че ако падне едната да ползвам другата - сигурно ИМАМ нужда от интернет? Знаеш ли какво е 4 часа без? ами работата спира на 100%.но днес се прецака - е какво толкова 4 часа нямаше и пак оревахме канала !
Изглежда проблема е бил глобален. След обяд ,за няколко часа и в Русе нямаше адсл.
Абе ако са давали обяснение пак "добре". Предния път голяма издънка беше когато нямаше интернет а номерата им даваха СВОБОДНО хахахха
незнам при вас как е но и аз съм на бтк и нещо торентите не вървят ,за емуле да не говорим ,,при вас така ли е ,след вчерашното спиране само страници отварям
БТК яко са се омазали тоя път
В момента не ми вървят ICMP пакетите - traceroute и ping стигат до 192.168.1.1 и до там, след това дава request time out, а иначе browse имам.
В същото време през друг доставчик не мога да вляза в нито една от машините зад АДСЛ-а, а иначе през същия доставчик имам пинг до самия модем... Снощи за последно влизах, а тая сутрин - йок.
Отделно че чаках почти два часа докато успея да се свържа с хелпдеск-а, за да чуя първо - ами всичко е наред, а после - ами май има някакъв проблем, ама пишете на adsl_helpdesk@btc.bg и обяснете какъв е проблема.
Ами проблема е, че сега за да подменя дори и един файл на някоя от машините зад тъпия АДСЛ-а трябва да ходя на място, а не през remote admin-а.. Отделно че без пинг или трейсрут вече не мога да разбера какво става, като се насере нета...
Имам чувството че в това БТК никой не знае какво прави... поне при другите доставчици знаеш кой е админа и можеш да го напсуваш на спокойствие, а тук висиш два часа докато успееш да се свържеш със скапания хелпдеск, за да чуеш "ами пишете на алабала@алабала.сом и обяснете за какво става дума"....
P.S. явно Господ чу молбите ми, току-що всичко тръгна...
е при мен все още не ,торенти няма ,към никой тракер не се свързва
При мен нямаше от 14 до към 18 часа.
След 18 часа всичко се нормализира и пак си е супер.
И айде да се поспрете с простотиите за неустоиките и тн. че е смешно. Ако вие при всяка работа цапите секундата и успявате да свършете всичко в срок без грешки - е не всички са роботи...
Да, ама ние пак нямаме нет през скапания АДСЛ
мамицата им, всяка вечер взе да става така...