1 Прикачен файл(ове)
Отговор: ВИВАКОМ или как се чете ЗЗП
Картата на жената не е била със срочен договор. Аз исках да я закрия и да си отворя на мое име карта с нов номер - тъщата не държеше да запази номера, но служителката във Виваком каза, че ще е по-бързо да прехвърли този номер на мое име (за което имам отделен договор и е направено) и после, от мое име да сключа договор за 24 месеца за плана, който искам.
Картата на жената беше на договор Хибрид с месечна такса 10лв - изтекъл срок, тоест безсрочен.
Подписах договор за Smart Call S с цена 9.99 лв, така че да, реално е с 1 стотинка по-евтин от предходния.
На подписания и подпечатан договор пише, че влиза в сила от 18.9.2016:
https://forum.setcombg.com/attachmen...id=20737&stc=1
Звъниш на 123 докато не те свържат с "началник", оплакване през сайта им, ще отидеш до мола и там ще искаш обяснение. Все до ден два ще се активира.
Драмата Виваком ще се разрази края на март догодина. Една камара народ /вкл. и моя милост/ имат договори с включени по няколко пакета от минути и мегабайти, които са подарък за "целият срок на договора" като 200лв. са сведени до 30лв. После влизат в сила стандартните тарифи.....;)
Ама човек... не може да стане така.
Няма да ходя пак в магазин до Мола. В неделя чаках 30 минути на опашка, защо да ходя пак?
Или да им звъня на 123...
Ще изчакам още няколко дни, после ще видя как ще процедирам...
Имам договор с дата, не мога да повярвам, че няма да бъдат наказани за неизпълнението му.
На 123 са с повече правомощия от тези в магазина. Звъни, ако попаднеш на някой, който очевидно няма да свърши работа, звъниш пак и вдига друг оператор и т.н.
Всички монополи са се скрили за "кал центрове" и няма как да се разговаря с човек на място и да се коригира очевидно някаква грешка и да стане всичко за 20 мин. и да няма драми и т.н. Трябва да се пускат жалби, да се хабят нерви и време за да станат нещата по-трудният начин. Как го измислиха така...
днес 17 дена след изтичане на 30 дневния ссрок,ми казаха че ще заменят телеефона.поознайте кога..........и ВИВАКОМ не знаят