Здравейте,
Считам за необходимо да направя реклама на фирма "ОХ-МИРО"ООД
Преди 2 седмици най-накрая бях ощастливен да успея да се добера до безплатен оглед от фирмата. Предисторията е, че преди това 3 седмици си чаках да "се свържат с мен" и след 15 напомняния и пълна незаинтересованост от тяхна страна, успях да се сдобия с номера директно на един от техниците. Уговорихме се и дойде. Особеното при монтажа е, че се налага да се ползва S-образна стойка (не е ядрена физика), Човека от огледа каза, че ще "снесе информацията в офиса" и колегите му ще ми изготвят оферта за конкретния климатик който искам и цената на стойката. Последва 2 седмично чакане с лъжи от сорта на утре, следобед, след 1 час, докато днес най-накрая при online chat (защото никой клиент не заслужава обаждане от тях явно) ми бе казано, че те не могат са се ангажират с изготвянето на такава стойка и не могат да направят монтажа (оферираха ми и невероятната отстъпка от 5% за климатика) На въпроса защо чаках 2 седмици за да ми кажат "ами няма да стане" не ми беше даден смислен отговор а се повтаряше нямаме такава стойка. Наистина първоначално не можах да повярвам, че 2016 година има фирми които се отнасят така с клиентите си (най-вече потенциални)
Щом на хората във фирмата не им се работи, моля да спрат дейност, а не да лъжат и губят времето на хората. Изключително некоректно!!! Предложих им дори и да си дам капаро за климатика и изготвянето на стойката ако се налага..........не не можем (превод -офф не ни занимавай тука симулираме дейност)