Не съм вярвала, че толкова трудно ще се окаже сдобиването ми със стенен простор с макари, монтиран под прозореца ми!
Гледам около нас всички съседи са си измайсторили по един, но тук таме се виждат едни по-луксозни - с макари и поне на външен вид по-здрави.. Та викам си и аз "дай да почвам да търся такова чудо по магазините, че иде зима и това простиране вътре ще предизвика за поредна година мухъл." Е да, ама не! В Брокалаж ме гледаха много странно като им обясних какво търся, в Практикер даже до последно май не разбраха идеята ми, а в разни обикновени железарии ми предлагат варианти, които просто са отчайващи!
Затова реших да пиша тук и да помоля някой, който е по-чевръст в ръцете срещу заплащане да ми изработи един обикновен стенен простор с макари, който трябва да бъде монтиран на външна стена (или демек с някаква вертикална планка)!!!
Аз съм редовен посетител на тоя по принцип мъжки форум и благодарение на вас се сдобих с пералня, климатик, хладилник и съм поправила хладилник и климатик чрез вашите съвети и помощ, така че - разчитам на вас !!!