Гледам, че вече доста хора си слагат за ОС Андроидчето на лаптопи и таблети.
Някой пробвал ли е да инсталне Андроид на десктоп машина?
Дали ще върви?!
Гледам, че вече доста хора си слагат за ОС Андроидчето на лаптопи и таблети.
Някой пробвал ли е да инсталне Андроид на десктоп машина?
Дали ще върви?!
Ако я направят за x86 процесори може и да стнае. Андроид съм виждал на един нетбук на Тошиба но той си беше с ARM архитектура и ОС-а изглеждаше отвратително скалъпен. Идеята на андроида е да комуникираш с него посредством докосване на екрана, всичко е направено с тази цел.
Този пост е редактиран от stenly; 15-12-12 в 09:22.
Този пост е редактиран от ru-boy; 14-12-12 в 18:54.
Виртуализация, виртуализация .....бля
По-добре пробвайте Chrome-OS. Макар и много облачна (и с превалявания), поне все още е направена за клавиатура и мишка.
Този пост е редактиран от stenly; 15-12-12 в 11:51.
да бе, то едвам я понасям на таблета си, остава и на компютъра да си я сложа. Що, за глупост!
Аз пробвах преди време ICS на Асус еее 901. http://www.android-x86.org/download Много бързо я разкарах,в действителност си е за телефон.Нямаше софтуерен бутон за изход от системата и част от приложенията като скаип например изобщо не ми стартираха.Това ми бе достатъчно.
Или може просто да пробвате това Run Mobile Apps on Windows with BlueStacks :: Mobile Apps on PC :: Mobile App Player for Windows | BlueStacks. Макар, че не е чист Андроид е насочен към пс-та, и се спрява доста добре.
Ха, верно имало x86 за PC. Интересно кой ли "мазохист" би си го сложил и да го клика с мишок![]()
Добре де аз се чудя защо ОС на Гугъл Андроид не я разработят за ПС-та, и така да ударят Майкрософтската в земята?
Сигурен съм, че ако Гугълите се захванат ще я направят по-стабилна и лека от Уйндоуската боза.
И сериозно ли смяташ, че с лекота може да бъде ударен Майкрософт в земята...??
При този евтин и достъпен хардуер на никой не му пука лека или не е една операционна система.
Важното е да е удобна.
И надявам се, не смяташ сериозно, че Гугъл могат да настигнат 20 години Уиндоус експириънс. Те си го знаят и не се опитват, странно ми е, че на теб ти минава подобна възможност през главата...
Когато някой направи по-удобен Офис пакет от този на MS ще е направил 10% от това, което ще трябва да направи за да създаде по-удобна ОС...
А досега никой не е успял. Моля да подминем твърденията, че Open Office е по-по-най, защото не е![]()
Да аз сериозно смятам, че ако Гугъл реши може да създаде по-стабилна и удобна ОС от Майкрософт!!!
Гугъл не е по-бедна компания от Майкрософт и няма да е никакъв проблем да събере най-добрите специалисти в световен мащаб и така да създаде нещо уникално.Просто Гугъл не са го решили - не са го направили!
Колкото Линукс (Андроид между другото е базиран на Линукс) удари Майкрософт. Хората просто искат да им е лесно и познато.
Аз пък мисля, че дори и да го решат, нищо няма да направят. Освен поредният и недоизпечен продукт.
По добра ще бъде идеята, с милиардите които имат да си купят правата на Линукс (което няма как да стане и на сън). Да го попроменят и с него да контрират МС, както използват цялата си финансова наличност.
Така поне ще сме свидетели, на една грамадна компания, която потъва по бързо и от Титаника![]()