Колеги,вече година го ползвам,но от вчера ми показва каналите с програмите и после на лайф нищо,само черен екран с въртящо се кръгче.Иначе таблета си работи/самсунг тройка/.Дайте идеи.
Изпратено от моят SM-A505FN с помощта на Tapatalk
Колеги,вече година го ползвам,но от вчера ми показва каналите с програмите и после на лайф нищо,само черен екран с въртящо се кръгче.Иначе таблета си работи/самсунг тройка/.Дайте идеи.
Нямам такъв,карам с таблета....
Благодаря,опитах но не са ми активни.В Чехия съм,пуснах нет и от телефона си за да избегна уай фая.....същата работа.Как мога да пробвам на телефона приложението,при изтрито от таблета ми пише че е инсталирано на др.у-во и не тръгва?
Не съм се сблъсквал с такъв проблем, за многото устройства. Може би да го инсталираш пак на таблета и да излезеш от менюто профил с Изход от профил. След това би трябвало да ти дава да го пуснеш на телефонът.
Ако плащаш само за едно устройство/СТБ, то може да стартираш и гледаш приложението само на 1 у-во. Следващото пускане на ново у-во мисля след 24 часа е възможно.
Можеш да ползваш приложението на до 5 устройства с една парола. Аз го ползвам на 5 - 2 телефона , 2 телевизора и таблет - без проблеми.
Аз съм с 1 абонамент за 1 сат. СТБ и всеки път когато съм се логвал на един тв или телефона после не ми е позволявало да се логна на друг тв Не плащам допълните 5лв за Фюжън - вероятно от там е ограничението.
Ползвам абонамент на приятел,с 1 приемник е.Явно само на 1 у-во може да се ползва.Ще изчакам 24 часа,дано стане.