Страница 2 от 2 ПърваПърва 12
Резултати от 16 до 28 от общо 28

Ревю на DivX PHILIPS DVP3010

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Junior Member
    Тук е от
    Aug 2005
    Мнения
    139
    #16

    Re: Ревю на DivX PHILIPS DVP3010

    Незнам дали е за в район/Държава/ за продажба,Аз отнесох няколко дикса с филми на xvid, кирилицата ми излизаше на маймуница.слагахме код-нищо .

  2.  
     
  3. Member
    Тук е от
    Jan 2001
    Мнения
    242
    #17

    Re: Ревю на DivX PHILIPS DVP3010

    При Филипса диска трябва да е стоп режим и от менюто да се избере кирилица за субтитрите. Иначе ония в магазина ги искара така. И вика май не работи. Аз му викам дай за малко дистанционото. А той след като го настроих вика : А то така ставало. Боже какви хора продават техника! А ти в кой магазин ходи, в кой филиал на Веригата?

  4. Junior Member
    Тук е от
    Aug 2005
    Мнения
    139
    #18

    Re: Ревю на DivX PHILIPS DVP3010

    Не, не в Бг.Навън съм.Отидох предоплагам в пак голям магазин-може да е като техномаркет като в Бг има/не го знам , не съм ходила в България в него/Но този е специализиран само за техника .На два етажа , и е само за техника..,,Медиа Маркт,,
    И и при мен консултант-продавача му обяснявам какво искам ...и предполагам че не го направи както трябва..Сложи код, ама дали после натисна Ентер-така и не обърнах внимание-Каза не става.Там струва 99 евро.После още 2-3 проба не станаха, и на Pioneer-се показаха/-95 евро./Само че грешката ми беше че само 1 цд, сложих.Във вкъщи сега половината филми ми ги изкарва черно бели.Ше го носа след обяда-ако мине номера да искам друго или поне да го настроят некак си.

  5. Member
    Тук е от
    Jan 2001
    Мнения
    242
    #19

    Re: Ревю на DivX PHILIPS DVP3010

    Ако става зума Philips ще мога да ти кажа ама за други. Виж сега тоя мамймун най вероятно ти сменя региона за DVD-to а той няма нищо общо с това да ти показва субтитрите на кирилица.

  6. Member
    Тук е от
    Jan 2001
    Мнения
    242
    #20

    Re: Ревю на DivX PHILIPS DVP3010

    Пробвах дали чете така наречените WAF версии (висококачествени,уж, голяма измам са, звука им е слаб, с разширение 800x...). Тръгват но няма движение по екрана. Смятам да сложа последноизлезлия ъпдейт и да видим какво ще се получи. Неработещо устройство ? Дай боже не. Някой да има успех на какъвто и да е настолен DivX плеър при пускянето на такива ФИЛМЧЕТА ?

  7. Junior Member
    Тук е от
    Aug 2005
    Мнения
    139
    #21

    Re: Ревю на DivX PHILIPS DVP3010

    Panzer-май не само Philips-а има косури тук таме.Pioneer-a пък не чете всички VSD-филми

  8.  
     
  9. Member
    Тук е от
    Jan 1970
    Живее в
    София
    Мнения
    924
    #22

    Re: Ревю на DivX PHILIPS DVP3010

    WAF версиите не се четат от МТК и Зоран базираните плейъри, а на пазара други няма (освен панасониците, които не правят изключение). Четат се без проблеми единствено от Сигма базираните плейъри, от тях май може да се намери само Кисс, но на висока цена, те обаче имат доста други кусури.

  10. Member
    Тук е от
    Jan 2001
    Мнения
    242
    #23

    Re: Ревю на DivX PHILIPS DVP3010

    Кога тия търгаши ще направят нужното (големите производители)? Със сигурност го имат, но няма да го пуснат.Трябва да разкарат първо докрай сегашните чипове.

    Страх. Sigmadesigns са наистина страхотни чипове , но дори и хвалената фирма KISS не ги е използвала пълноценно. Четох им във форума за проблемите около техните машинки. И въпреки това пак са напред. Освен пък Sigma да напрявят някой уникум от следващото поколение дето да реши въпроса. Но сега трябва всички да си изплатят разходите от досега произведеното. Разбирам ги. Слава богу, че се допълват поне едни други. И така май PC- си остава цар и господар на DivX. При DVD настолните са си определено по добри. Разпределение на пазара , а ? :knuppel2:

  11. Senior Member
    Тук е от
    Mar 2003
    Мнения
    2,045
    #24

    Re: Ревю на DivX PHILIPS DVP3010

    Panzer:
    В едно измислено списанийце, четох че не можело да се превърта по време на playback на divx/xvid ?! - вярно ли е това нещо ?

    А те писаха и че имало много малко настройки за картина и звук, а ти пишеш точно обратното ... lol.

    Просто не съм запознат хич с този вид техника. Мисля да го взимам 3010 само за CD playback тъй като в БГАУДИО го похвалиха като много приличен за цената си, въпреки че е DVD.

    Може ли песните на MP3 диск да се сменят и избират подобно на car радио - по папки от дисплея, без да се ползва телевизор ?

    Поздрави.

  12. Member
    Тук е от
    Jan 2001
    Мнения
    242
    #25

    Re: Ревю на DivX PHILIPS DVP3010

    По време на плейбек на DivX\Xvid може да се превърта. Просто не може да прескачаш от глава на глава като при DVD-то. Иначе ако не става трябва да е някой мега измислен плеър и който си го е купил да го хвърли. Но за всеки случай ще проверя пак!Но аз не си спомням да съм имал такъв проблем , не и с Philips- а

    На вторият ти въпрос отговора е: не няма екранно меню и трябва да имаш телевизор или просто всички Mp3 даги сложиш в Root (главната де) директория на диска или просто да налучкваш с дистанционото ,но имена на песните на дисплея не излизат.

    А ревюто си чел предполагам. На много малко места да съм пропуснал някакво инфо. Иначе снимковия материал мисля че говори. Те какво имат предвид малко настройки ? Достатъчни са му на това нещо ! Все пак струваше 150 лв. максимум. Или това че няма вграден тунер би било също проблем? Това да не им е НЕО (за тия пари знаеш какво може да ти се случи).

  13. Senior Member
    Тук е от
    Mar 2003
    Мнения
    2,045
    #26

    Re: Ревю на DivX PHILIPS DVP3010

    Има ли някаква възможност да се закачи към монитор ?

  14.  
     
  15. Member
    Тук е от
    Jan 2001
    Мнения
    242
    #27

    Re: Ревю на DivX PHILIPS DVP3010

    Е не все пак не е ЕЛИТ. Няма такава възможност виж и в ревюто ми има снимка на изходите http://www.entbg.com/hadrwrreviews/P...ps3010Divx.htm

  16. Senior Member
    Тук е от
    Mar 2003
    Мнения
    2,045
    #28

    Re: Ревю на DivX PHILIPS DVP3010

    Така. Да добавя по темата.

    Взех плеъра, тъй като е може би най-доброто за цената си (ново ест.) за CD! playback - качество на звука. В бгаудио форума беше похвалено, че се справя добре. Само за това ...

    Ужасен съм, че няма настройка на звука. Ок - няма Елитските "екстри" и т.н. .... все пак е "марково". Но да няма СИЛА НА ЗВУКА ? Първоначално бях "ужасен", че е само в менюто. По-късно го вързах за телевизор и разбрах, че просто няма

    Сега не мога да го намаля веднъж константа и от усилвателя да си играя колкото искам, а него мога да усиля на макс 40-50% (в моя случай това позволяват колоните). Това ЗА МЕН създава неудобство, тъй като и силата на сигнала от плеъра и от компютъра става различна (от компютъра и на макс пак е по-малко). Така при звука ХХ при привключване от единия на другия източник имам ПРОБЛЕМИ ... те ест. щяха да се решат с нещо елементарно - сила на звука от плеъра. Не знам защо са го спестили от Филипс ... не е нещо $ ?

    ---

    Иначе пуснах 1-2 филма (еми казах, че не съм го взел за това ....) и доколкото видях - доволен съм (от тази гледна точка)

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 2 от 2 ПърваПърва 12

Подобни теми

  1. DVD плеър Philips DVP3010
    От nautica_ във форум Приключили продажби
    Отговори: 10
    Последно: 26-02-12, 09:20
  2. DVD/DivX Player Philips DVP5980 HDMI USB
    От shreker във форум Blu-ray и DVD плейъри и рекордери
    Отговори: 17
    Последно: 08-03-09, 22:57
  3. DVD DivX Philips, LG или Samsung?
    От sev във форум Blu-ray и DVD плейъри и рекордери
    Отговори: 12
    Последно: 27-12-05, 10:18
  4. Philips DVD737 & DivX
    От mitakinen във форум Музика, филми и театър
    Отговори: 13
    Последно: 27-12-03, 02:36
  5. Philips DVD737 и DivX филми - HELP!!!
    От mitakinen във форум Музика, филми и театър
    Отговори: 1
    Последно: 22-10-03, 21:11

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе